Romy wordt vandaag 18 jaar!

 

Toen we vanmorgen zoals gebruikelijk de reacties van gisteren en onze mail gingen bekijken, zagen we daar het spannende mailtje van Studielink. Zijn ze ingeloot of zijn ze het niet?

Als eerste het mailtje met de uitslag van Romy......Ja, zij is ingeloot. Nu het mailtje van Suzan.......En ja, ook zij is ingeloot en allebei bij de opleiding van hun keuze. Romy naar de VU en Suzan naar de UVA. Goh, deze dag begon goed. Na het ontbijt zijn we eerst naar het propertiemanagement gelopen, dit zit namelijk bij ons in de straat en toen we daar vandaan kwamen hebben we nog helemaal vol van de loting de ochtend thuis doorgebracht. We hadden gisteren bij de Publix wel een taart voor Romy en Suzan besteld dus die hebben we opgehaald en hiervan een stukje (?) gegeten.

verjaardagstaart

Na het eten zijn we naar Alamo in Disney gereden, want we moesten onze huurauto omruilen vandaag. Het tarief van Florida is namelijk goedkoper als het tarief van Washington. Dus hadden we het met Harry zo geregeld dat we voor de laatste dagen een andere auto zouden halen. Bij Alamo aangekomen hebben we natuurlijk gevraagd of we deze auto konden houden. En gelukkig dat kon, ze hebben hem alleen even voor ons volgetankt en weg konden we weer. Hierna zijn we naar The Loop gereden, hier is namelijk de bioscoop waar we Harry Potter wilden gaan kijken.

bioscoop

Ik had 3 jaar geleden re-admission kaartjes gekregen bij deze bioscoop. Voor degene die het verslag toen niet gelezen hebben, hier een kleine opfrissing: "Spontaan besloten we om naar de Pirates of the Caribbean II te gaan. Na ongeveer 2 uur film stopte deze er ineens mee, er was iets met de projector. Ze gingen dit repareren en dat zou ongeveer 5 tot 10 minuten in beslag nemen. Vanwege deze onderbreking kregen alle gasten die in de zaal zaten een vrijkaartje voor een andere film naar keuze als compensatie. We kunnen dus nog een keer naar de bioscoop!!! Gelukkig hebben we de rest van de film ook gezien." Deze kaartjes hadden we tot vandaag nog niet verzilverd. Sjon dacht dat het niet zou lukken, dus ik zei ik probeer het gewoon en anders betaal ik de kaartjes. Maar de kaartjes werden geaccepteerd en we konden dus gratis naar de film.

harry potter

De film was net als alle Harry Potter films heel goed en rond half 6 stonden we weer buiten. En om 14.40 uur begon de film. Na de film zijn we naar Ponderosa gereden en hebben daar een heerlijke biefstuk gegeten.

eten bij Ponderosa eten bij Ponderosa2

Na het eten zijn we weer terug naar huis gereden. Hier hebben we nog even wat gezwommen en rustig gezeten. Morgen gaan we een dagje naar Disney's Epcot.

temperatuur

 

Doel van de dag Bijkomen van de lange reis van gisteren en naar de bioscoop
Temperatuur Orlando 34 graden Celcius
gereden miles 72,7 mile
Totaal gereden miles 1.397,4 mile