Reclame RF

* **T

*TROMGEROFFEL*

Ja, mensen het is echt waar. Wij (Sjon, Bianca, Romy en Suzan) gaan 24 Juli 2009 naar.......

 

RASCAL FLATTS

 

Maar dat ging niet zonder slag of stoot.


 

Om kwart voor vier zaten Ik, Suzan en mijn moeder gewapend met een creditcard achter de computer. Om 4 voor 4 begonnen de zweet pareltjes zich al te vormen en de spanning steeg.

Om 4 uur waren de kaartjes beschikbaar en alsof we afgeschoten werden in test track gingen we door het keuze menu heen. Suzan en ik zagen dat we maar beperkte tijd hadden namelijk 11 minuten, om de kaartjes te bevestigen. Het leek ons maar beter om dit niet aan mijn moeder te vertellen.

Maar toen kwam het eerste obstakel al om de hoek gesjeesd. De gebruikersnaam die mijn moeder had gekozen was al vergeven. Oke even die zweet parels wegvegen en hup een nieuwe naam verzinnen. Gelukkig deze werd wel goedgekeurd.

We dachten even van gelukkig we kunnen weer zitten, we hadden nog 8 minuten over.

 

 

In het volgende menu bleek niets minder waar. We moesten ons adres opgeven.  Dus wij heel vrolijk al onze gegevens intypen. Komen we bij het gedeelte ZIP code. (dit is een Amerikaanse postcode). Dus snel kijken waar we het land konden veranderen. En verhip je kan alleen kaartjes kopen als je in Amerika of Canada woont. Gelukkig hebben wij een amerikaans adres achter de hand van een vriendin voor dit soort gevallen. Maar net nu konden we het adres niet vinden. Nou je raad het al, zo snel als die zweet parels weg waren zo snel kwamen ze ook weer terug. En ondertussen zei de klok nog steeds TIK TOK TIK TOK. De minuutjes tikten weg. Gelukkig had mijn moeder het nog steeds niet door. HA daar was het adres. Wij het snel allemaal invoeren en toen moesten we bevestigen. (er waren op dit moment nog maar 3 minuten over.) Dit was het moment van de waarheid. Erop of eronder. Hadden we de kaartjes........ of niet?

Turend  naar het laadbalkje die maar niet sneller vol lijkt te gaan zien we de volgende pagina. Hebben we echt de kaartjes. We kijken allemaal verbaasd naar het scherm. Oh kijk daar is het knopje van onze tickets. *klik*

 

JAAA dat zijn onze tickets. WE hebben ze.

Suzan en ik keken elkaar aan en we begonnen gelijk te gillen.  We hebben de tickets en we gaan echt naar Rascal Flatts.  HOE COOL IS DAT!!!?   Eerst Sugarland nu Rascal Flatts. Someone up there must really like us   Laughing

 

Voor de mensen die niet bekend zijn met Rascal Flatts is hier een geluidsdemonstratie.