Vanmorgen hebben we, omdat we geen plannen hadden, rustig aan gedaan. We hebben wat gewassen, gestreken en opgeruimd. Vlak voor de lunch zijn we naar de Lake Buena Vista Factory Outlet Stores gereden om daar een sweater van Romy te ruilen. Echter degene die we nodig hadden, was daar niet verkrijgbaar. Hiervoor moesten we naar de Florida Mall. We wilden eigenlijk bij Checkers bij Old Town eten, maar besloten daarom in de foodcourt van de Mall te eten. Voordat we bij de Mall naar binnen gingen zijn we aan de overkant gestopt bij Borders, dit is net als Barnes & Nobles een reusachtige boekwinkel, tenminste met dat beeld gingen we naar binnen. Onze verwachting werd heel duidelijk overtroffen toen bleek dat dit de grootste boekwinkel was die wij tot op dat moment hadden gezien.

We besloten al snel, dit is onze favoriet onder de boekwinkels. Romy had nog wat mangaboekjes uitgezocht. En nadat we afgerekend hadden zijn we naar de Mall gegaan. We hadden geparkeerd aan de kant van de foodcourt en konden daardoor meteen eten bestellen.

Sjon had iets bij een chinees tentje vandaan en Romy en ik hadden een soort quiche met spinazie, broccoli en kaas. En een rol met spinazie en kaas. We hebben beide soorten gedeeld, hierdoor konden we 2 soorten proeven in plaats van één. Verder hadden we een milkshake gehaald bij Chicken fil A of zoiets. Sjon en ik hadden aardbeien en Romy had een chocolate chip mint milkshake. Ook dit was om te proberen, en het is er één die blijft. Wat is die shake lekker. Helemaal als je al helemaal verkikkerd bent van chocolate chip mint ijs bent.

 

Na de lunch zijn we richting Old Navy gelopen om de sweater van Romy te ruilen. Langzaam zijn we teruggelopen naar de auto. Wat misschien wel grappig is om te vertellen, is het volgende. Een tijd terug liepen we op Schiphol om vliegtuigen te spotten en om daar gewoon sfeer te proeven. Toen stonden we op een gegeven moment bij een Vlaamse friettent patat te eten. En daar stond op dat moment Jan Lammers, de autocoureur te bellen en bekeken te worden door mensen. Nu liepen we dus in de Florida Shoppingmall en wie kwamen we wederom tegen, jawel Jan Lammers met zijn dochter. Wel grappig om dezelfde bekende Nederlander in een paar weken tijd 2 keer tegen te komen. Vanaf de Florida Shoppingmall zijn we bij de Walmart op de John Young Parkway gestopt om wat boodschappen te halen. Thuis hebben we, hoe kan het ook anders, NCIS gekeken. We zijn met seizoen 6 bezig, terwijl in Nederland seizoen 5 op dit moment uitgezonden wordt. Ik zal voor de kijkers niets verklappen, maar kan wel zeggen dat het superspannend is allemaal. Morgen is het onze laatste volle dag en deze staat in het teken van inpakken, laatste wassen draaien, opruimen en nog wat allerlaatste boodschappen. O ja voor ik het vergeet, we zouden eigenlijk vanavond gaan linedansen met Freddy en Sherri, maar omdat ik me nog steeds niet lekker voel heb ik dat afgebeld. Als ik me morgen iets beter voel, gaan we misschien morgenavond even. We gaan in ieder geval elkaar morgen nog even zien, we willen ze graag gedag zeggen. Het zijn goede vrienden van ons geworden.

 

 

Doel van de dag Shoppen op verschillende lokaties
Temperatuur Davenport 16 graden Celcius
gereden miles 56,7 mile
Totaal gereden miles 822,6 mile