Lag ik gisteravond al een tijdje heerlijk te slapen, kwam Romy naar me toe. Er klonk een rare piep bij haar in de kamer en ze was bang dat bij één van de buren het brandalarm afging en dat er niemand thuis was. Dus Sjon, hij lag ook al in bed, met haar mee om te onderzoeken waar het geluid vandaan kwam. Nu bleek het niet bij één van onze buren vandaan te komen, maar aan de overkant. Daar waren nieuwe huurders gekomen en toen ze naar binnen stapten was het alarm afgegaan. Dit moet door het huisverhuurbedrijf eraf gehaald worden, zodat de huurder zonder problemen naar binnen kan. We hebben dit al een keer eerder meegemaakt in 2001. Toen kwam er binnen no time een brandweerauto en een politiehelikopter met een zoeklicht boven ons hangen. Deze sensatie bleef dit keer gelukkig uit. Alleen het alarm bleef maar piepen. Dit gepiep werd schijnbaar niet verholpen want midden in de nacht kwam Romy wederom naar ons toe dat ze niet kon slapen. Gelukkig hebben we een kingsizebed en daar passen makkelijk 3 volwassenen in. Dus een beetje inschuiven en slapen maar. Om vervolgens om 8 uur weer wakker te worden. Ik voelde me wel iets beter, de pijn in mijn lichaam is in ieder geval weg. Alleen het hoesten doet nog wat pijn. Vandaag toch maar een rustig dagje houden. Na de lunch zijn we alleen even naar de Walmart gereden om wat spullen voor naar Nederland te halen en ook meteen te kijken voor een barbecue. Dat wilden we eigenlijk van de zomer al doen, maar is er niet van gekomen. We hebben een simpele barbecue gekocht met kolen voor maar $ 6,00. Wat vlees, sla, brood en champignons erbij en voila we kunnen barbecueën. Thuis gekomen hebben we eerst een NCIS gekeken. Omdat we er nu zo weer in zitten, hebben we een aflevering gedownload. Na NCIS zijn we begonnen met de voorbereidingen van de barbecue.

De kolen waren gauw warm en het vlees kon op het vuur. Okay het eerste vlees wat er af kwam was een beetje well done. Maar het vlees daarna was erg lekker. We zaten lekker buiten op onze patio.

 

 

Wie kan nou zeggen dat hij in februari om 20.15 uur in zijn korte broek lekker buiten zat te genieten van het barbecueën? Niemand toch….., ik bedoel maar. Na het eten hebben we nog wat naar televisie gekeken en zijn bijtijds naar bed gegaan. Morgen willen we naar de Disney’s Hollywood Studio’s. En aangezien we daar toch wel veel attracties willen doen, moeten we goed uitgerust zijn.

 

Doel van de dag Rustdag en barbecueën
Temperatuur Davenport 25 graden Celcius
gereden miles 5,9 mile
Totaal gereden miles 724,3 mile