Vanmorgen kwamen we laat ons bed uit, namelijk 8 uur. Voordat we gingen ontbijten hebben we eerst even het verslag van gister gemaakt en ook even de bankzaken geregeld. Na het ontbijt hebben we eerst even pokemon gespeeld op de gameboy en daarna hebben we de was gedaan. Nu werd het al bijna tijd voor de lunch, we hadden ballparks (hotdogs) gehaald met broodjes. Deze verwarm je in de magnetron opgerold in een servetje. Na de lunch hebben we ons eindelijk aangekleed en zijn we richting de 27 gereden. Als eerste zijn we naar de Petsmart (een grote dierenwinkel) gegaan.

 

Helaas hadden ze dit keer weinig adoptiedieren, alleen maar één kat van 2 jaar. Normaal gesproken hebben ze ook hondjes en mag je die diertjes aaien en knuffelen. Helaas dat was nu niet het geval. Ze hadden wel een leuke parkiet die graag dichtbij kwam. We hebben nieuwe halsbandjes voor onze katten gekocht en wat speeltjes voor de katten. Hierna zijn we bij Staples binnen wezen kijken. Het is moeilijk om deze winkel ergens mee te vergelijken. Ze verkopen er voornamelijk kantoorspullen, maar ook telefoons, Tom-Tom’s, burostoelen, buro’s en ga zo maar door. Het was de eerste keer dat we hier binnen zijn wezen kijken en het was wel leuk om alle burostoelen uit te proberen. Na Staples zijn we naar Target gelopen en daar hebben we eigenlijk alleen maar rondgelopen.

Een paar kleine dingetjes hebben we daar gekocht. Stempels voor het scrapbooken en shoutdoekjes (dit zijn doekjes waarmee je een vlekje snel kan wegpoetsen uit je kleding, deze verkopen ze alleen nog bij Target). Wel hebben we een icee gehaald, dit valt te vergelijken met een slushpuppy. Het is ijslimonade en erg lekker, maar wel heel koud en dorstlessend. Omdat ze geen medium bekers meer hadden en small, wel er small was zijn we voor large gegaan.

Om dit op te krijgen moesten we even op ons gemak gaan zitten, anders zouden we achter elkaar brainfreezes krijgen. Op dit moment hangen alle sinaasappelbomen helemaal vol met sinaasappels.

We zagen zelfs een vrachtwagen met heel veel sinaasappels rijden. Net zoals we in Nederland wel eens de suikerbieten zien rijden. Het was inmiddels al 5 uur geweest en gingen we op huis aan. Voordat we ook daadwerkelijk de afslag bij ons huis namen hebben we eerst nog bij ons een beetje door de buurt gereden. Deze wijk is vrij eenvoudig van opzet, er zijn bijna geen zwembaden bij de villa’s, wat het meteen minder leuk maakt. Thuis aangekomen hebben we onze magnetronmaaltijden verwarmd en daarna een yoghurtje gegeten.

   

Er was op televisie een NCIS marathon met de laatste afleveringen van seizoen 5. Deze waren zo spannend dat we hierna snel via internet aflevering 1 van seizoen 6 hebben gekeken. Hierna zijn we onze lenzen gaan uitdoen en hebben ons bed opgezocht. Morgen gaan we weer naar Festival Bay, dat was waar de cowboylaarzen waren. Niet om cowboylaarzen te passen, maar om Glow in the dark minigolf te spelen en de overige winkels daar te bekijken.

 

 

Doel van de dag Rustig dagje, beetje shoppen aan de 27
Temperatuur Davenport 22 graden Celcius
gereden miles 18,0 mile
Totaal gereden miles 664,2 mile