Vanmorgen waren we weer iets later ons bed uit, namelijk 7 uur. We hadden vandaag niet veel op de planning staan, een beetje shoppen en verder niets. Toen we onze mail aan het bekijken waren zagen we dat we een email hadden van Sherri (zij is degene die ons trouwen afgelopen zomer had geregeld). We hadden haar adres opgegeven voor het verzenden van de kaartjes voor de lancering en zij was er nog niet van op de hoogte dat de lancering uitgesteld was en wilde dus graag de kaartjes bij ons krijgen. Ik heb haar gebeld en gezegd dat de lancering is uitgesteld en een afspraak voor zondag gemaakt om elkaar te ontmoeten. Even later had ik nog een mail gekregen van Sherri, of we zin hadden om vanavond mee te gaan naar een optreden van The Lee Boys, dit waren persoonlijke vrienden van haar en zij traden op in Downtown Orlando. Het leek ons wel leuk om een keer het uitgaansleven van Orlando mee te maken, dus wij gingen graag mee. Rond 20.00 uur hadden we bij Freddy en Sherri afgesproken. Maar het was nu nog maar net half 1, dus we moesten, als we nog naar de Pr1me Outlets wilden opschieten.

 

Om 1 uur zaten we in de auto onderweg naar de International Drive, waar deze outlet gevestigd is. Het winkelcentrum is heel groot en heel leuk aangelegd, maar het zijn grotendeels alleen maar kledingzaken en schoenenwinkels. Met af en toe een andere winkel ertussen, zoals een kookwinkel. Hier hebben we dan ook een aardig tijdje rondgesnuffeld. Ze hadden ook lekkere dips om te proeven. We hebben 2 nieuwe ovenwanten gekocht met de Amerikaanse vlag erop, een vorm om Amerikaanse pannenkoeken te bakken en nog een eierkoker.

 

We hebben bij een Edy’s (ijswinkel) een lekker ijsje gehaald, Romy en ik hadden heerlijke chocolat chip mint ijs en Sjon had een strawberry cheese cake ijsje, nou ja ijsje. 1 bolletje is hier net zo groot als in Nederland 3 bolletjes. Maar goed het smaakte prima en hierna hebben we onze weg vervolgd in deze grote outlet. Romy heeft op de valreep nog een paar nieuwe Vans weten te vinden. Omdat het op dat moment al na vijven was, besloten we om in de foodcourt een hamburger te scoren, de eerste van deze vakantie. De keten was Five guys en hier hadden we ook nog nooit gegeten. Totdat we op Washington waren hadden we zelfs nog nooit van deze keten gehoord. De hamburgers waren werkelijk de lekkerste die we ooit gegeten hadden in al die jaren in Amerika. Zelfs Johnny Rockets kan hier niet tegenop. Na het eten hebben we nog even met een jongen staan kletsen wie een alligator bij zich had. Je mocht met deze alligator op de foto, maar wij vonden het gewoon leuk om met deze jongen te kletsen. Zijn baas heeft een alligatorfarm in Orlando en hij stond daar om mensen dingen over alligators te leren. De alligator die hij bij zich had was ongeveer 3 jaar oud en net zo groot als diegene waar we mee in de Everglades op de foto zijn geweest. Onderweg naar huis hebben we nog onze tank volgegooid. Kosten een gallon benzine afgelopen zomer nog $ 3,95, nu betaalden we voor deze zelfde gallon $ 1,91. Om 18.30 uur waren we thuis en we moesten rond 19.15 uur weg richting Freddy en Sherri. Zij wonen in Orlando en dat is ongeveer 3 kwartier rijden bij ons vandaan. Tijd om nog even wat uit te rusten voordat we daar heen zouden gaan. Om 19.20 uur zaten we in de auto en op de 192 kwamen we erachter dat we de fotocamera niet bij ons hadden. Toch maar even snel terug naar huis om deze te halen. Uiteindelijk waren we er om 10 voor half 9. Freddy reed net voor ons hun straat in. De begroeting was warm en hartelijk. Sherri heeft 3 kinderen, Samantha, zij is getrouwd en woont in de staat Washington, helemaal bovenin in Amerika en ook nog eens helemaal aan de andere kant. Haar man is marinier en hij is daar gestationeerd. Samantha heeft 2 zoontjes, waarvan de jongste bijna 1 jaar is. Thuis wonen nog Lonny een zoon van 18 jaar en Sarah, zij is 16 jaar oud en zij was op dat moment thuis. Romy zou bij Sarah blijven en samen zouden zij een cake bakken. Ze hadden gelijk een klik en kletsen honderd uit. Ook maakten we kennis met Cindy, een vriendin van Sherri. Zij zou ook meegaan naar het optreden van The Lee Boys. We reden met de auto van Freddy en Sherri naar Downtown Orlando naar een club genaamd The Social.

Terwijl we daar binnenkwamen was er nog een andere band aan het optreden en om 22.15 uur waren The Lee Boys aan de beurt. Normaal gesproken zijn ze met zijn zessen, maar de 2 zangers waren er nu niet bij en werd het een optreden met alleen maar muziek.

De muziek klonk heel goed, het was alleen erg hard als je dat niet gewend bent.

Op een gegeven moment tussen wat nummers door werden wij als bezoekers from The Netherlands verwelkomd en werden zelfs onze namen omgeroepen. Dit had Sherri natuurlijk geregeld. Om 00.30 uur was het optreden afgelopen en kwamen de bandleden naar ons toe om ons een hand te schudden en even met Sherri te kletsen. Wat mij heel erg op viel is dat mensen hun tas gewoon ergens op de grond zetten om vervolgens te gaan dansen. In Nederland hoef je dit niet onbeheerd achter te laten want dan ben je de tas kwijt. Of in ieder geval de inhoud. Bij Freddy en Sherri aangekomen hebben we nog even zitten kletsen terwijl Romy en Sarah een film aan het afkijken waren. Romy had samen met Sarah een uur in de hot tub in de tuin gezeten en ze hadden het erg gezellig gehad. Rond kwart over 2 gingen we weg. We moesten nog 45 minuten rijden naar Davenport. Sherri moest de volgende dag om half 11 op Cocoa Beach zijn voor een trouwerij. Om kwart over 3 konden we eindelijk naar bed. Het was een leuke, gezellige avond. Alleen het gepiep in onze oren is wat minder. Morgen hebben natuurlijk een rustige dag, gaan eerst uitslapen en verder hebben we nog geen plannen.

 

 

Doel van de dag Pr1me Outlets en avondje uit
Temperatuur Davenport 28,6 graden Celcius
gereden miles 124,3 mile
Totaal gereden miles 348,7 mile