Vanmorgen waren we wederom om 6 uur wakker. We waren gisteravond zo moe, dat ik er vanmorgen pas achter kwam dat ik vergeten was mijn contactlenzen uit te doen. Ik liep de keuken in en zag mijn potje open staan. In eerste dacht ik dat ik ze gisteravond niet had dichtgedraaid. Na eerst even de reacties op onze website te hebben gelezen, hebben we het ontbijt klaar gemaakt. Romy had zelf pannenkoeken gebakken. Dus niet de kant en klare diepvries pannenkoeken, maar zelf deeg maken en dan bakken. En lekker dat ze waren…. We hadden een mailtje gehad van iemand van het Floridaforum, zij wilden onze kaartjes voor de lancering wel kopen. De lancering is namelijk uitgesteld en is niet eerder dan 22 februari. Helaas voor ons, want dan zijn wij onderweg naar Nederland. BALEN, BALEN, BALEN. Maar goed, we hebben dus op dit moment al iemand die geïnteresseerd is in onze kaartjes. Nu nog kijken of we het eens kunnen worden over de prijs. Na het ontbijt hebben we de ontbijtspullen in de vaatwasser gezet en deze aangezet. Omdat we nu CMT (Country Music Television) hebben, hebben we nog even naar muziek geluisterd. Terwijl dit aan het doen waren, begon het in huis ineens weer branderig te ruiken……Wat bleek, de vaatwasser was aan het wassen zonder water en wat we roken was de verwarmingselement. We moesten toch nog naar het propertymanagement om onze huurformulieren in te leveren, konden we dit ook meteen melden. En natuurlijk ook van het brandalarm afgelopen zaterdagnacht. Nadat we ons aangekleed hadden zijn we in de auto gestapt om naar 745 Troon Circle te rijden waar Rita en Jackie hun kantoor hebben. Rita herkende ons en begroette ons vriendelijk. We hebben verteld dat de vaatwasser het niet deed en ook het verhaal van de verwarming. Dat van de verwarming was niet zo spannend, dat kon heel goed, want de verwarmingen worden in Florida zo weinig gebruikt, dat de filter waarschijnlijk veel stof bevatte en dat dit de brandlucht veroorzaakte. Ze zouden iemand sturen om de filters schoon te laten maken, en anders te vervangen. Het probleem met de vaatwasser kwam waarschijnlijk doordat de watertoevoer niet was aangesloten en ook hier zou iemand voor langs komen. Hierna zijn we de 27 South op gereden om naar de nieuwe winkels op de hoek van de 27 en de 4 te gaan.

We hebben de auto bij Michael’s geparkeerd en dit was ook de eerste winkel die we bezochten. Hier heb ik wat spullen gekocht voor mijn scrapbookhobby. En Romy heeft wat bakspullen gekocht. Iedere keer als we bij Michael’s zijn staat ze bij deze afdeling te kijken. Ze hebben hier zo veel en als je graag bakt dan is dit het paradijs. Vandaar ook dat we gezegd hadden dat ze dit keer wat bakspulletjes mocht uitzoeken. Ze heeft een soort starterskit gekocht. De mevrouw die ons hielp zei tegen Romy dat het er moeilijker uitziet dan dat het is. Na deze aankopen in de auto te hebben gelegd zijn we naar Cici’s pizza gelopen.

Het was inmiddels 12.15 uur en tijd voor de lunch. Bij Cici’s pizza kun je onbeperkt pizza, pasta, salade en desserts eten voor maar $ 4,99 per persoon. Na diverse verschillende stukjes pizza, wat salade, een beetje pasta en uiteraard een dessert zijn we richting Dick’s Sporting Goods gelopen. Sjon wilde kijken voor een mooi shirt van de New York Yankees. Alleen toen we binnen kwamen hadden we al gauw door dat we die hier niet gingen vinden. Wel hebben ze een uitgebreid assortiment van alle sporten die er maar beoefend worden en daarnaast hebben ze ook kampeerspullen, vishengels en jachtgeweren.

We hebben redelijk veel tijd doorgebracht bij deze winkel, ook al hadden ze niet datgene waarvoor we eigenlijk naar binnen zijn gelopen. Omdat we tegen Rita en Jackie hadden gezegd dat we vanaf 14.00 uur weer in het huis zouden zijn of dat in ieder geval de sleutel in de lockbox zou liggen en het al na 1 uur was en we nog even naar Books a Million wilden, moesten we opschieten. Bij Books a Million hadden ze wel het mangaboekje wat Romy wilde hebben, maar deze was zwaar beschadigd, dus werd deze afgekeurd. Het fijne van de boekwinkels in Amerika is dat je daar gewoon lekkere zitstoelen hebt staan en dat je daar op je gemak alle boeken kunt lezen zonder dat je ze eerst gekocht hebt. Er komen ook geen verkopers op je af met de vraag of ze je kunnen helpen en of je het kan vinden. Het is zelfs zo erg dat er een koffiecorner is waar je ook koffie kunt kopen voor bij het lezen van het boek. Omdat we om 2 uur thuis moesten zijn, gingen we om kwart voor 2 richting ons huis. Hier hebben we even rustig gezeten en wat met de gameboys gespeeld, uiteraard met een heerlijk muziekje op de achtergrond. Na ongeveer 2 uur zijn we weer in de auto gestapt om naar de Walmart te rijden. Hier hebben we wat cd’s, wat dvd’s, oordopjes voor de Ipod, albums voor het scrapbooken en 2 horloges voor mijn vader gekocht. We hebben een tijdje staan kijken bij de enorme schappen met valentijnsspullen. Beren die zingen, honden die als potloodventer zeggen knuffel mij en ga zo maar door.

 


 

Ook hebben we wat dagelijkse boodschappen, zoals frisdrank, wasmiddel, eieren en mayonaise meegenomen. ’s Avonds hebben we thuis een bagel met een gekookte ei gegeten en hebben we wat televisie gekeken. Morgen gaan we wederom een dagje rustig aan doen. We willen naar Kissimmee rijden om daar bij JoAnn’s te gaan kijken. Ik had namelijk op een weblog van iemand anders gelezen dat ze daar ook hele leuke scrapbookspullen verkochten. Verder zit er in Kissimmee een winkeltje dat gespecialiseerd is in Disneyscrapbookspullen, dus daar wil ik ook even kijken. De verdere dag is nog niet ingevuld, maar het zou zo maar kunnen dat we ook nog naar de Lake Buena Vista Outlet Centers gaan, we zitten daar vlakbij in de buurt. Misschien vind Sjon dan alsnog zijn Yankeesshirt.

 

Doel van de dag Shoppen bij de 27
Temperatuur Davenport 22 graden Celcius
gereden miles 24,7 mile
Totaal gereden miles 123,2 mile

Voor de liefhebbers zijn hier nog wat foto's van ons huis en onze auto