Temperatuur 96°F = 35.6°C

Vanmorgen stonden we om 9 uur bij de ingang van Epcot. Als eerste zijn we naar de attractie met de hangglider Soarin gegaan en hebben fastpassen voor Testtrack gehaald.

Soarin

Daarna hebben we de Circle of life gedaan. Dit is een attractie met een boodschap over de natuur en dat we daar heel zuinig mee moeten zijn. Het is een mooie combinatie van tekenfilm en gewone film. Na dit stukje bewustwording werd het tijd voor een nieuwe attractie, namelijk Mission Space. Dit is een soort flight simulator, maar toch ook weer niet. We hadden de vorige keer dat we in Epcot waren een fastpass gekregen voor 5 personen en diverse attracties. Dit was er één van. Stef, Petra, Sjon, Romy en ik gingen deze attractie doen. De attractie was helemaal supergeweldig, we gingen op een missie naar Mars en moesten daar diverse oefeningen voor doen. Sjon was engineer, Romy was Commander, ik was Pilot en de navigator was niet vergeven.

Mission space

Petra en Stef zaten in een andere raket. We waren veilig en wel geland op Mars. Hierna hebben we nog wat auto’s getest bij Testtrack. Rond half 2 zijn we richting de auto gelopen en onderweg naar huis hebben we bij IHOP gegeten. Het eten was er weer heerlijk, alleen het duurde wat lang voordat het op tafel stond. Na IHOP zijn we terug gereden naar ons huis aan de Higher Combe Drive.

achtertuin achtertuin2

De rest van de middag hebben we rustig aan gedaan en verder niets bijzonders. ’s Avonds hebben we wat broodjes gegeten. Morgen gaan we in de middag voor de laatste keer naar Disney de Magic Kingdom voor de avondparade en het vuurwerk. Dus we kunnen wel uitslapen. Het is trouwens ook de laatste dag pretpark……