Temperatuur 100°F = 37.8°C

Vanmorgen zaten we wederom vroeg in de auto voor een dagje Hollywood studio’s van Disney. We hadden bij het ontbijt al besloten om niet te hoppen naar de Magic Kingdom en dat bleek achteraf een goede beslissing. Het was vandaag weer een hele warme dag en dan is zo’n hele dag in een park ook niet fijn.

Hollywood Studios

Als eerste waren de heftige attracties aan de beurt. Als er maar 3 attracties zijn, waarvan er 2 niet geschikt voor oudere mensen en kleine kinderen, dan kan je weinig anders. We hebben een fastpass gehaald voor de Tower of Terror (ook wel fascinerend gebouw genoemd door insiders) en zijn hierna in de rij gaan staan bij de Rock and Roller coaster starring Aerosmith. Deze attractie hebben ze ook in Euro Disney, maar hier in Amerika is de attractie vele malen leuker. Na deze attractie was het al bijna tijd voor de volgende attractie. Even tussendoor gedag gezegd tegen de achterblijvers. Zij (opa en oma) zouden even met Charlotte naar een speeltuin gaan terwijl wij de volgende attractie zouden gaan doen. Een aantal van ons gingen met angst en beven de attractie in, maar kwamen er lachend weer uit.

Tower of terror

Eigenlijk wilden ze nog wel een keer. We zijn naar de speeltuin gelopen om daar de groep weer compleet te maken en daarna door te lopen naar een attractie voor ons allemaal. Deze attractie heet Toy Story Midway Mania. De wachtrij voor deze attractie was erg lang maar grotendeels binnen in een verkoelde ruimte. En met deze warmte is dat geen ramp. De attractie is erg leuk en zeker voor herhaling vatbaar als we ooit weer naar Hollywood Studio’s gaan.

TSM

Het is namelijk een park van Disney waar verder weinig te beleven valt. Inmiddels was het half 1 en tijd om te lunchen. We besloten dat in het park te doen, dus wat burgers en fries gehaald. Na de lunch zijn we langzaam richting de uitgang gelopen. Deze dag Disney was klaar. Onderweg zijn we bij de Walmart gestopt om voor de laatste dagen nog wat boodschappen te doen. En de rest van de middag hebben we in het huis doorgebracht. ’s Avonds hebben we aardappels met groente gegeten. En na het avond eten hebben we vast wat ingepakt en nog wat gezwommen. Morgen gaan we weer een dag naar Disney namelijk terug naar Epcot. We hadden daar nog niet genoeg gezien en in Frankrijk hebben we per slot van rekening een miniatuur versie van de Magic Kingdom. Het zal ook morgen niet een volledige dag worden, dus kunnen we ’s middags weer lekker zwemmen.