Temperatuur 101°F = 38.3°C

Ook voor vandaag stond een rustdag op het programma. Na het ontbijt zijn we rond een uur of 10 in de auto gestapt en richting Ridgewood Lakes gereden.

Ridgewood Lakes2

In deze villapark verbleven we in 1998 en we wilden daar graag een keer langs rijden. De portier (bij deze wijk wordt de ingang bewaakt door een portier) was erg vriendelijk en we mochten het terrein even op om te kijken bij het adres 478 Canary Island Circle. Heel gek dat je er na bijna 10 jaar nog in één keer naar toe rijdt.

Ridgewood Lakes

Na deze trip terug in de tijd, zijn we bij Michaels naar binnen gegaan. Hier kan je van alles op het gebied van hobby kopen. En dat is altijd leuk. Daarna zijn we bij Target en bij Belk naar binnen gegaan. Beide winkels zijn een soort Vroom & Dreesman. Na dit stukje winkelen zijn we naar de IHOP (International House of Pancakes) gereden en hebben daar geluncht.

IHOP

Na de lunch zijn we door gereden naar de Lake Buena Vista outlet center. Er moesten wat aankopen teruggebracht worden en wat nieuwe aankopen gedaan worden. Het gevolg was dat we weer een auto vol tassen hadden. Rond een uur of half 5 (we wilden een rustdag houden……) zaten we in de auto onderweg naar huis. Thuis hebben we gauw een pan bami gemaakt en na het eten hebben we het zwembad opgezocht.

zwemmen

Morgen gaan we een dag Disney doen. ’s Morgens gaan we naar de Hollywood Studio’s en ’s middags naar de Magic Kingdom.