Temperatuur 80°F = 26.7°C

Laughing Romy 17 jaar Laughing

 

Taart

Vanmorgen om half 9 zaten we in de auto om naar Sea World te gaan. Om even na 9 uur kwamen daar aan.

dolfijn

Als eerste zijn we naar de dolphin cove gegaan om daar dolfijnen te voeren. ’s Morgens vroeg hebben ze nog niet zo veel gegeten en heb je de meeste kans dat je de dolfijnen ook daadwerkelijk kan aanraken.

Dolfijnen voeren Dolfijnen voeren2

Na deze dolfijnen zijn we een kijkje gaan nemen bij de roggen, de manatee’s en de alligators.

sea dragon manatees

Via de haaien zijn we naar het stadion van Shamu gelopen om daar ter ere van Romy haar verjaardag te gaan lunchen. Deze lunch was een lopend buffet, met een boel lekkernijen. Aan het eind van lunch hadden we geregeld dat er een verjaardagstaart gebracht werd voor Romy. Voordat de taart werd aangesneden werd er voor Romy gezongen.

jarige Romy

Aan het eind van de lunch mochten we op VIP plaatsen van de show van Shamu genieten. De show was zoals altijd spectaculair. Shamu en de andere orka’s deden weer erg hun best.

orcashow

Na de show zijn we naar Antarctica gegaan om daar de beluga whales, de ijsberen en de walrussen te bekijken. Om daar te komen moest je een flight simulator in de vorm van een helikopter doen. Na deze koude expeditie zijn we naar de zeeleeuwen gegaan. Bij deze zeeleeuwen waren heel veel jongen geboren, wat een leuk gezicht was. Terwijl we hier stonden te kijken naar deze jongen begon het heel hard te regenen. Terwijl we stonden te wachten tot het ergste voorbij was, stond Romy te praten met een man van Sea World. Van hem kreeg ze een Sea World paraplu om door de regen te kunnen lopen. Als laatste hebben we de show van de dolfijnen bekeken.

dolfijnenshow

Na deze zinderende show zijn we via de winkeltjes naar de uitgang gelopen.

en weer naar huis

Onderweg zijn we bij Bob Evans gestopt om daar te eten. We hadden hier nog niet eerder gegeten. Onderweg naar huis zijn we bij de Publix gestopt voor wat brood. Morgen gaan we wederom weg en namelijk naar Disney Epcot.