Temperatuur 90°F = 32.2°C

Doordat onze plannen gister op het laatste moment zijn veranderd hebben we vandaag een ingelaste rustdag. ’s Morgens hebben we eerst alle bedden verschoond en gewassen. Rond een uur of één zijn we naar Walmart gereden voor wat boodschappen voor van de week. We hebben onder andere aardappels gehaald voor het avondeten. Na deze boodschappen hebben we snel wat geluncht en zijn toen naar Alamo gereden voor onze auto. Daar kregen we de geruststellende mededeling dat het waarschijnlijk kwam doordat de computer niet gereset was na de onderhoudsbeurt. Als we wilden konden we bij het vliegveld de auto omruilen, maar we konden ook gewoon doorrijden en de melding negeren. We hebben voor het laatste gekozen.

Downtown Disney3

Na ons bezoek aan Alamo zijn we naar Downtown Disney gereden en hier hebben we bij Ghirardelli een ijsje gehaald en hebben we wat Disneywinkeltjes bekeken.

Downtown Disney Downtown Disney2

Rond half 6 zijn we richting ons vakantiehuis gereden en hebben het avondeten klaar gemaakt. Na het avondeten hebben sommige van ons nog wat gezwommen en andere hebben het weblog bijgewerkt. Morgen gaan we zoals eerder gemeld naar Caladesi Island. Daar gaan we lekker aan het strand liggen.