Temperatuur 87°F = 30.6°C

 

hotelkamer
‘s Morgens hebben we (Sjon en Bianca) in het hotel van Disney ontbeten.

ontbijt ontbijt2

Petra en Stef natuurlijk ook, maar die zaten in een ander gedeelte van het Disney hotel dus daar kunnen wij niets over vertellen. Het was een lopend buffet waarbij je zelf kon kiezen wat je wilde eten. Er waren wafels in de vorm van Mickey Mouse, roerei, gebakken aardappelen, gebakken spek, bagels, muffins en nog veel en veel meer. Na het ontbijt hebben we een wandeling over het terrein van het hotel gemaakt.

Wandelen in de buurt van het hotel

 

Wandelen in de buurt van het hotel2

We hadden met Petra en Stef om 11.00 uur afgesproken en om 10 voor 11 reden we het terrein van hun hotel op. Gelukkig stonden Petra en Stef al klaar zodat we geen parkeerplaats hoefden te zoeken en te wachten. Bij de villa aangekomen besloten we om vandaag Disney niet door te laten gaan. We hadden gister al heel veel regen gehad en de voorspellingen waren voor vandaag niet goed. De lucht werd inderdaad rond lunchtijd heel donker en ook snel daarna begon het te regenen. Het is zo zonde als je naar Disney gaat voor de avondparade en het vuurwerk en dat er door het slechte weer uiteindelijk niet is. In plaats daarvan hebben we hetgeen gedaan wat we ook leuk vinden en ook heel goed kunnen, namelijk shoppen. We zijn naar de Lake Buena Vista Factory outlet geweest. We waren daar rond half 3. Ruim 3 uur later en een kofferbak vol kwamen we daar weer vandaan. Natuurlijk ook vele dollars lichter. We zijn allemaal goed geslaagd voor datgene waarom we er voor na toe gingen. De één heeft een heleboel schoenen gekocht. De ander een boel spijkerbroeken en shirtjes en weer een ander heeft schoenen en een heleboel kleding gekocht. ’s Avonds hebben we in de villa zelf een pan nasi gemaakt.

Morgen gaan we naar Saint Augustine, dat is een plaatsje aan de oostkant van Florida. Saint Augustine claimt de oudste stad van de Verenigde Staten te zijn, ontstaan in 1565. Morgenavond gaan we bij Durango’s eten, hier hebben ze in ieder geval de lekkerste spareribs ter wereld.