Temperatuur 93°F = 33.9°C

Vanmorgen hebben we ons rustig gehouden. Rond een uur kwart voor 12 zijn we richting Leu Gardens gereden waar Petra en Stef hun renewal zouden doen. Tom bracht ons zonder problemen bijna in één keer heen. Om 12.50 uur reden we het terrein van Leu Gardens op. Freddy kwam er net aan gelopen. We werden weer net zo hartelijk begroet als de eerste keer dat we kennis maakten met Freddy en Sherri. De tuin lag er mooi bij en het was erg rustig. Als snel liepen we naar de gazebo waar de plechtigheid zou plaats vinden. De plechtigheid was bijna hetzelfde als die van ons, alleen hadden wij een stukje eigen vows erin en Petra en Stef niet.

Trouwen Petra en Stef

Na het plechtige gedeelte zijn we terug gelopen naar de tafel waar de taart en de champagne stonden. Na de toost met de champagne (geen alcoholische, maar wel een sparkling cider) en een heerlijk stukje taart, zijn Petra en Stef met Sherri op pad gegaan voor hun fotosessie.

Trouwen Petra en Stef2 Trouwen Petra en Stef3

Omdat het heel warm was, is de rest van het gezelschap het huis van Harry P. Leu ingegaan voor verkoeling. Harry P. Leu en zijn vrouw kochten het huis met de tuin in 1936, hebben van uit de hele wereld exotische planten en bloemen geplant. En in 1961 hebben zij het middels een akte aan de gemeente van Orlando overgedragen. Het huis is nu een museum en wordt gebruikt voor feesten en partijen. Nadat de foto’s van Petra en Stef klaar waren, kregen wij onze cd’s met de foto’s en een paar afdrukken van de foto’s. Deze foto’s zijn heel mooi geworden. Ook kregen wij onze champagneglazen nog mee, deze hadden we vorige week vrijdag per ongeluk aan Sherri en Freddy mee terug gegeven.  Voordat we naar het huis gingen hebben we ’s avonds gegeten bij Perkins. Terwijl we hier zaten te eten begon het toch te regenen……. Na het avondeten zijn we terug gereden naar het huis om daar wat slaapspullen te halen. We hadden namelijk 2 hotelkamers in Disney geboekt voor ons en Stef en Petra. Opa en oma bleven met de kleinkinderen in het grote huis achter. Het hotel was erg mooi en helemaal in de stijl van het French Quarter van New Orleans.

Ingang Port Orleans hotelkamer

Morgen gaan we later in de middag naar Disney want we willen de avondparade en het vuurwerk zien.