Temperatuur 94°F = 34.4°C

Vanmorgen reden we om even over 9 uur het parkeerterrein bij Disney op.

Ingang MK

De tickets lagen al klaar bij een loket. Na het ritje met de monorail liepen we om ongeveer kwart voor 10 bij Disney naar binnen.

voor het kasteel

Als eerste hebben we een fastpas gehaald voor Big Thunder Mountain en zijn we in de rij gaan staan bij Splash Mountain. Charlotte had gelukkig de goede lengte en mocht bij beide attracties mee. Na flink na te zijn geworden in Splash Mountain gingen we met de mijntreintjes van Big Thunder Mountain. Onze weg vervolgde via een fastpas voor Peter Pan’s flight naar It’s a small World. Dit rustige boottochtje langs de diverse landen van de wereld blijft een leuke bezienswaardigheid. Omdat we nog niet de fastpassen van Peter Pan’s flight konden verzilveren, zijn we naar de grot van Ariël gegaan voor een handtekening van deze beroemde zeemeermin.

Wachten bij Ariel Bij Ariel

Nu was Peter Pan aan de beurt. Met een vliegend schip door het verhaal van Peter Pan naar Neverland is altijd leuk om te doen. Na ons bezoek aan Neverland was het lunchtijd. Het restaurant van onze keuze was het restaurant van Pinokkio. Na de lunch zijn we naar Mickey’s Philharmonic Orchestra gegaan voor een concert van Mickey. Echter Donald Duck schopte alles in de war, waardoor we diverse Disney verhalen hebben gezien.

alweer renewallen

Na deze attractie hebben we een fastpas gehaald voor Winnie the Pooh en zijn we doorgelopen naar Toontown, waar we bij Minnie en Mickey op bezoek zijn geweest. Romy heeft zelfs bij Minnie pottenbakles gehad en een heuse vaas gemaakt. Na het bezoek bij Mickey en Minnie zijn we terug gegaan richting de attractie van Winnie the Pooh. Ook daar stonden figuurtjes waarvan er handtekeningen gescoord moest worden, namelijk van Winnie the Pooh, Tijgetje en Darby, het nichtje van Janneman.

met Winnie the Pooh

Nu konden we eindelijk de attractie van Winnie doen. Na nog een ijsje gehaald te hebben in de Mainstreet zijn we via de Pizzahut (waar we ons avondeten hebben gegeten) richting de villa gereden. We zijn na een dag Disney 5 handtekeningen rijker en hebben 8 attracties gedaan. Morgen gaan weer veel bij het huisje blijven met af en toe wat shoppen tussendoor.