Temperatuur 91°F = 32.8°C

We hadden het reeds aangekondigd, eerst zouden we vanmorgen naar een shoppingmall gaan en zo geschiede. Na een heerlijk ontbijt met eigengemaakte wafels, versgebakken omeletten, lekkere bagels en nog veel meer, zijn we in de auto gestapt onderweg naar de Edison Mall (dezelfde van gister). Hier hebben we nog wat laatste spullen gekocht voor de renewal van ’s avonds. We zijn er tot 3 uur gebleven en hebben er ook geluncht in de foodcourt. In het hotel aangekomen hebben we ons allemaal omgekleed en even naar 6 uur zaten we in de auto naar Sanibel. Omdat we alles via de email geregeld hadden met Sherri, wisten we totaal niet wat ons te wachten stond. Bij aankomst op de door ons uitgekozen plek stond Freddy (onze officiant, voorganger) al op ons te wachten.

sanibel island

 

lokatie Sanibel Island

Op het strand aangekomen stond de bloemenboog al klaar. Sherri kwam ons begroeten en rond 19.15 uur begon de ceremonie.

trouwen4

Romy en Bianca kregen hele mooie boeketten voor de ceremonie. Het zijn kunstbloemen zodat we ze mee naar huis konden nemen. De toespraak die Freddy deed was mooi en indrukwekkend. Na deze toespraak heeft Sjon eerst zijn eigen vows gezegd en daarna Bianca haar eigen vows.

trouwen1

Romy had als verassing ook contact opgenomen met Sherri en ook zij las haar vows voor. Na deze vows deden we de zandceremonie. Dit houdt in dat we met z’n drieën een vaasje met verschillende kleuren zand vullen. Eerst een klein beetje zand van Sanibel als ondergrond. Hierna een rood kleurige zand voor mij, een groenkleurige zand voor Romy en een blauwkleurige zand voor Sjon. Dit deden we om en om tot het vaasje helemaal vol was. Dit is een mooie souvenir voor thuis. Na het plechtige gedeelte werden er eerst wat foto’s genomen en daarna moesten we de bruidstaart aansnijden.

trouwen3 trouwen8

Deze taart was niet alleen mooi, maar ook heel lekker. Tijdens het eten van de taart verscheen er zelfs een regenboog. Volgens Freddy is dit een teken van geluk. Na het eten van de taart werden er nog wat foto’s van ons gemaakt totdat het te donker werd om nog foto’s te maken.

trouwen2 trouwen5

trouwen6

trouwen9 trouwen7

Er zitten zeker hele mooie bij. Volgende week krijgen we de cd met alle foto’s van Sherri. Onderweg terug naar het hotel zagen we al een beetje vuurwerk vanwege de fourth of July. Dit is een nationale feestdag in Amerika, maar wij vonden het vuurwerk een mooie afsluiting van onze Amerikaanse trouwdag. Morgen gaan we naar onze laatste stop van deze vakantie, namelijk een luxe villa met eigen zwembad in Davenport. Dit is een plaatsje net naast Orlando. Daar blijven we de rest van deze vakantie.