Temperatuur 93°F = 33.9°C

route

Om even na 9 uur zaten we met koffer en al in de auto onderweg naar Fort Myers. Zoals gezegd zouden we onderweg bij Gator Park in de Everglades een stop maken om daar met een propellerboot (airboat) door de Everglades te varen. Het was een leerzame tocht en we hebben een hoop alligators gezien.

Everglades Everglades2 Everglades3

Na deze tocht hebben we nog een wildlifeshow bekeken en aan het eind hiervan mochten als we wilden met Larry, een alligator van 3 jaar op de foto. Dat wilden we natuurlijk wel.

Bianca Romy

Onderweg naar Fort Myers hebben we nog 2 stops gemaakt, de eerste keer bij de Miccosukee indianen. Hier was een winkel met indianenspullen. Dit viel heel erg tegen. De 2e stop was om te lunchen bij een visitorcenter in de Everglades. Er werden ons bankjes met tafels beloofd, maar niets was minder waar. We moesten eten vanaf de koffers in de achterklep. Na deze stop zijn we in één keer doorgereden naar het hotel.

hotel

De kamers (323, 325 en 327) liggen dit keer wel naast elkaar. Het hotel is gezellig, met vers gebakken koekjes de hele dag door. Na het uitladen van de koffers en het drinken van een bakkie koffie zijn we naar de Edison Mall in Fort Myers gegaan.

floorplan mall

Hier hebben we bij de foodcourt wat gegeten. En verder hebben we nog wat gewinkeld. Morgen gaan we nog een keer terug naar deze mall, want het was vandaag vrij laat geworden en we hadden nog niet alles gezien. En natuurlijk is morgenavond onze renewal of the vows. Voor de niet Engels sprekende mensen, het vernieuwen van onze trouwbelofte.