Temperatuur 91°F = 32,8°C

route

Zoals gebruikelijk de eerste nacht in Amerika, waren we ook nu weer heel vroeg wakker. Na het herindelen van de koffers zijn we naar het ontbijt gegaan. Het ontbijt was uitgebreid met verse wafels, heerlijke bagels, gekookte eitjes, jam, jus d’orange en koffie.

ontbijten in Miami

Omdat we alleen de nacht van aankomst in Miami zouden verblijven, zijn we na het ontbijt teruggegaan naar onze kamers om de koffers in te pakken en uit te checken. De rit naar Key Largo duurt 2 uurtjes en onderweg zijn we bij een Walmart gestopt om boodschappen (brood, beleg, boter en drinken) voor tussen de middag te halen. Omdat we niet te vroeg in Key Largo wilden aankomen, want dan kan je de hotelkamer nog niet in, hebben we bijna 2 uur bij de Walmart rond gelopen. Er is ook zoveel te zien en te verkrijgen daar.

onderweg naar Key Largo

Rond 11.30 uur hebben we onze weg naar het hotel in Key Largo vervolgd, zodat we daar een uur later het hotel binnen stapten. De kamers (290, 382 en 390) waren al klaar en we konden meteen al onze spullen op de kamers brengen. Tussendoor hebben we een reservering gemaakt om morgen te gaan snorkelen. Omdat we vroeg ontbeten hadden, begonnen de magen hier en daar al flink te knorren. Vandaar ook dat we in kamer 290 (de kamer van pa en ma) hebben geluncht. Na de lunch zijn we naar de Publix (supermarkt) gereden om daar de lunchspullen voor de volgende dag te halen. Met een groep van 8 man gaat het erg hard met het eten en moet er dus regelmatig nieuw aanvoer komen. Na de boodschappen zijn sommige van ons het zwembad gaan verkennen en andere hebben contact gezocht met het thuisfront. Rond een uur of 6 hebben we bij de McDonalds in Tavernier (een plaatsje iets verder de Key’s op) gegeten.

Chicken-Nuggets

Na het eten zijn we terug naar het hotel gegaan en omdat we vanmorgen heel vroeg op waren, hebben we ons teruggetrokken op onze kamers. Morgen gaan we zoals eerder gemeld om 12.30 uur snorkelen.