Omdat we de vorige keer niet het vliegtuig van de startbaan konden zien vertrekken, zijn we vandaag wederom naar Schiphol geweest. 's Morgens zagen we op Internet al dat de vliegtuigen van de Polderbaan vertrokken. Omstreeks 12.00 uur stonden we aan de polderbaan om "onze" United uit te zwaaien. We hebben even moeten wachten, maar dat was niet erg. Het was mooi weer en we stonden lekker. Rond 13.00 uur kwam het toestel eraan en weg was hij weer.

United

Onderweg naar Amerika..... Na het opstijgen van de United hebben we op de officiele spottersplaats aan de Polderbaan een patatje gegeten. Terwijl we daar in het zonnetje van het patatje zaten te smikkelen, zagen we ook nog de verlate vlucht naar Chicago vertrekken. 2 toestellen van United op één dag en mooi weer. Deze dag kon niet meer stuk. Om de dag helemaal compleet te maken zijn we hierna naar het Schiphol plaza gegaan en hebben daar bij Starbucks een frappucino gehaald. Gewapend met deze frappucino zijn we nog even over het panoramadek van Schiphol gelopen.

schiphol1

Bij de Etos nog wat laatste boodschappen gedaan en toen weer naar huis. Het is nog minder als 3 weken, maar wat ons betreft mag onze vertrekdag morgen al zijn.