Het is nog iets minder dan 3 maanden weg, maar de eerste keer vakantiesfeer proeven hebben we vandaag gehad. Helaas ging het vliegtuig van de verkeerde startbaan, waardoor we het vliegtuig niet van dichtbij konden spotten. Gelukkig konden we vanaf het panoramadek ook het vliegtuig goed zien.

Schiphol

Precies op tijd stonden we op het panoramadek. Het was gelukkig droog en het waaide niet al te hard. "Onze" United vertrok 5 minuten later vanaf de gate en we hoefde niet lang te wachten voordat het ging opstijgen.

vliegtuig

Na het vliegtuig te hebben uitgezwaaid zijn we bij het restaurant gaan zitten. Na een heavenly hazel met een muffin zijn we naar Schiphol Plaza gelopen om daar wat winkeltjes te bekijken. Ongeveer 2 uur later hebben we bij Starbucks (deze zit tegenwoordig ook op Schiphol Plaza) een frappucino gehaald. Het was voor Petra de eerste keer dat ze kennismaakte met een Frappucino en dat beviel goed.

Starbucks

Zelfs Charlotte vond het HEERLIJK, ze bleef maar bij iedereen slokjes vragen. Omdat vandaag niet iedere vakantieganger (Stef en pa) erbij waren, willen we op zondag 1 juni nog een keer met z'n allen naar Schiphol.