Temperatuur 90°F = 32,2°C

Vandaag was het alweer onze laatste volle dag in Orlando. Zo’n dag bestaat meestal uit minder leuke dingen zoals inpakken.

inpakken

We hebben verder ook niets bijzonders gedaan. We hebben een magnetronmaaltijd in het huis gegeten en zijn nog heel even naar Publix geweest om voor Romy beugelborsteltjes te halen. Deze hadden we van de week gevonden en Romy heeft ze geprobeerd en bevielen uitstekend. En aangezien we dit nog niet in Nederland tegen zijn gekomen, moet je dan een voorraadje inslaan. Op het moment dat we bijna alles hadden ingepakt (want ja de toiletspullen en lenzenspullen heb je morgenochtend nog nodig en zo zijn er nog meer zaken die nu nog niet ingepakt kunnen worden) begon het te regenen zoals we dat alleen in Florida hebben meegemaakt.

regenbui regenbui2

Zou het een protest zijn omdat wij vertrekken? We hebben namelijk al meerdere malen meegemaakt dat er een orkaan over Florida of Louisiana trekt op het moment dat wij vertrokken zijn…….

Morgenochtend hoeven we niet zo heel erg te haasten en ook niet zoals afgelopen zomer al om 4.00 uur op. Ons vliegtuig naar New York vertrekt pas om 12.25 uur vanaf Orlando, dus we hebben tijd zat om op ons gemak de rest van de spullen in te pakken en de auto weer bij de verhuurder Alamo in te leveren. We hoeven pas om 10.25 uur op z’n laatst in te checken.