Temperatuur 90°F = 32,2°C

Zoals gezegd zijn we vanmorgen naar de Lake Buena Vista factory outlet gegaan. Na een bezoek aan één winkel waren we al bepakt en gezakt met kleding.

shoppen onze rentalcar

Nu nog op zoek naar de schoenen. Ook hiermee waren we snel klaar. De rest van winkels in deze winkelcentrum hadden niet veel van onze gading, dus zijn we naar de Nike outlet store gereden. Hier hebben we sokken en sportbroekjes gekocht. Omdat het inmiddels etenstijd was en er aan de overkant van de Nikestore een Subway hebben we daar een heerlijk broodje gehaald. Op de terugweg naar huis zijn we gestopt bij de Walmart om daar nog wat levensmiddelen en andere boodschappen te doen.

shoppen2

’s Middags hebben we rustig aan gedaan in onze villa en kaartjes besteld voor "Mickey’s not so scary halloweenparty" van aanstaande donderdag. Om ongeveer half zes zijn we naar de Pizzahut gereden om daar één largepizza te bestellen, half met champignons en half hawaii. Hierbij hadden we heerlijke dippin’saus.

pizzahut

Na het avondeten zijn we naar Downtown Disney gegaan om daar naar onze favoriete winkel te gaan, namelijk het kerstwinkeltje. In dit winkeltje is het 365 dagen per jaar kerstmis. We hebben net als voorgaande jaren de jaarbal gekocht en natuurlijk nog wat andere kerstballen. Verder hebben we hier een beetje rondgelopen om vervolgens bij een kristalwinkeltje te stoppen. Hier heeft Romy een hele mooie kristallenfotolijst voor onze trouwdag laten maken.

Downtown Disney

Nu moeten we nog een mooie foto zien te vinden om hierin te doen. Na Downtown Disney waren we zo moe dat we nadat we in het huis aangekomen waren meteen naar bed zijn gegaan. Morgen gaan we er weer een rustige dag van maken.