Temperatuur 79°F = 26,1°C

Om 8.45 uur zaten we in de auto op weg naar San Diego. Echter door files en opstoppingen onderweg waren we om 11.05 uur in de Zoo.

map

Als eerste hebben we de volledige bustour gedaan. Deze dierentuin is namelijk zo groot dat er een heuse tourbus doorheen rijdt. Het rondje dat de bus maakt duurt 40 minuten. Na het volledige rondje zijn we naar de koalabeertjes en de olifanten gelopen.

koala

Bij de olifanten stopte ook een bus. Deze bus maakt hetzelfde rondje, alleen deze stopt op verschillende plaatsen waar je in en uit kan stappen. Wij zijn er bij de reuzenpanda’s uitgegaan.

reuzenpanda

Na het bezoek aan de reuzenpanda’s zijn we via de roofvogels (zeearend, condors en nog meer vogels) naar de ijsberen gegaan.

ijsbeer ijsbeer2

Nadat we deze dieren gezien hadden wilden we met de bus naar de volgende stop gaan. Terwijl we wachten op de bus hebben we een ijsje gegeten.

stokstaartje giraffen

De volgende stop was bij de katachtige roofdieren. Na de roofdieren zijn we via een roltrap, ja echt een roltrap naar boven naar de kabelbaan gegaan en hebben deze naar beneden genomen.

San Diego Zoo

 

wandelen door San Diego Zoo wandelen door San Diego Zoo2

Op de terugweg naar Los Angeles zijn we in Carlsbad gestopt (hier hebben we in 2003 een overnachting gehad) om daar wat te eten bij Carl’s Junior, even langs het strand te lopen en de zonsondergang te bewonderen.

Carl's jr

Carlsbad

 

Carlsbad2

Ook op de terugweg was er file, maar door handig gebruik te maken van de carpoolstrook, kun je deze grotendeels ontwijken. Morgen gaan we bijkomen van deze dag en nog wat laatste inkopen doen.