Temperatuur 90°F = 32,2°C

route

Omdat we een lange, lange weg voor de boeg hadden, zaten we al om 7.30 uur aan de ontbijttafel. Hierna hebben we de koffers ingepakt en zijn op weg gegaan.

 

I10 Arizona I10 California

Om even voor 9.00 uur zaten we in de auto. Na ongeveer 2 uur rijden zijn we bij een rest area op de grens van Arizona en Californië gestopt om even wat te drinken en de benen te strekken.

 

 

 

 

recreationarea

 

staatbord

Na weer 2 uur rijden zijn we weer gestopt bij een rest area om weer de benen te strekken en meteen te lunchen. Hier hebben we ongeveer 45 minuten gezeten.

lunchen onderweg lunchen onderweg2

Vanaf deze stop moesten we nog 1,5 uur rijden naar ons hotel. Tom heeft ons hier zonder problemen naar toe gebracht. Om 15.30 uur waren we bij het hotel aangekomen. We moesten echter nog een klein half uurtje wachten voordat onze kamers (311 en 312) op de 2e verdieping klaar waren. Gelukkig is het in Californië niet zo heel erg warm als in Phoenix, waardoor je dus beter buiten kan verblijven. ’s Avonds hebben we op onze kamer gegeten en rustig aan gedaan. Morgen gaan we wat shoppen en rondtoeren door LA.