Temperatuur 103°F = 39,4°C

Gisteravond hebben we een heuse duststorm meegemaakt. Het waait dan heel, heel hard en omdat het zo droog is hier in Phoenix, zie je het zand dus in de wind meegaan.

duststorm1

Ook bliksemt het tijdens zo’n storm heel veel, maar het regent er niet bij. Vanmorgen zijn we zoals gezegd naar een botanische tuin gegaan. We hebben nooit geweten dat er zoveel soorten cactussen bestonden. We dachten dat we er met een uurtje wel klaar zouden zijn, maar dat zijn er uiteindelijk 3 geworden.

Cactus1 Cactus2

We hebben heerlijk gewandeld door de tuin. We hebben een hoop hagedissen, eekhoorntjes, hazen en vogels (zelfs kolibries) gezien.

Cactus3 Cactus4

Cactus5 Cactus6

Na het bezoek aan de tuin hebben we broodjes voor tussen de middag gehaald en hebben deze in het hotel opgegeten. Rond etenstijd ’s avonds zijn we wederom naar de shoppingmall gegaan en hebben bij Johnny Rockets gegeten. We hadden geluk want de bedienden gingen terwijl we zaten te eten dansen. Het was alleen dit keer niet het vertrouwde “Staying alive”, maar een ander deuntje, namelijk Last dance van Donna Summer.

Omdat het nog vroeg was hebben we nog maar een keer de hele mall doorgelopen. Morgen blijven we nog een dag in Phoenix en zoals het er nu naar uitziet wordt het wederom een rustdag met veel zwembadtijd.