Temperatuur 88°F = 31,1°C

route

Vandaag zijn we eindelijk weer naar de beschaafde wereld gegaan en daarmee bedoelen we de wereld met de Wal Mart’s en de shoppingmall’s. Want onze stop in Hurricane was de laatste stad waar we een Wal Mart en een shoppingmall tot onze beschikking hadden. In Flagstaff hebben we onze intrek genomen in een Days Inn motel (kamernummers 142 en 144) aan de oude route 66. We blijven hier 3 nachten. Omdat onze kamers nog niet helemaal klaar waren zijn we eerst wat gaan eten bij Subway’s en hebben we boodschappen gedaan bij Albertsons.

Subway_Logo_Large subway_chicken_teriyaki

albertsons

We hebben hier ook gelijk een verjaardagstaart voor Romy besteld zonder dat zij dit wist. Teruggekomen van de boodschappen konden we onze kamers wel in. Hier bedachten we dat we wel weer eens naar Wal Mart konden gaan. Terwijl we daar heen reden begon het een beetje te regenen. Dit zat er al een tijdje aan te komen, want de lucht was erg donker. FlagstaffNa Wal Mart zijn we weer naar het hotel gegaan om daar in de kamer onze avondmaaltijd te nuttigen.

uitzicht op het zwembad

Morgen gaan we als het weer het toelaat wat zwemmen in de pool van het hotel. Verder nemen we een rustdag en gaan we de taart eten vanwege de 16e verjaardag van Romy. We hebben de slingers hiervoor al opgehangen in de hotelkamer.