Temperatuur 84°F = 28,9°C

route

Omdat onze volgende stop maar voor één nacht is en we daar ook nog naar Bryce Canyon National Park willen, moesten we vanmorgen al vroeg in de auto zitten. We hebben om 8.10 uur Hurricane achter ons gelaten op weg naar Bryce. De rit ging dwars door het Zion National Park heen en bracht ons via hele mooie wegen naar Bryce.

Bryce NP

We waren om even voor 12.00 uur in Bryce, waar we wel al in konden checken, maar nog niet onze kamers in mochten.

onze kamers

Het was gelukkig eindelijk een beetje koeler, want die warmte is als je het niet gewend bent vermoeiend. Voor het hotel stopte de shuttle naar Bryce Canyon, dus we konden de auto laten staan. Voor dat we naar de shuttlebus gingen hebben we wat broodjes gemaakt voor onderweg. De shuttle zou stoppen op verschillende plaatsen, dus we zijn eerst naar de laatste stop gegaan, Bryce Point. Tijdens de rit hier naartoe dachten we dit stelt niet veel voor, het leek namelijk veel op een gewoon bos. Maar eenmaal bij Bryce Point aangekomen dachten we iets heel anders.

Bryce Point

Het is echt heel indrukwekkend hoe de natuur in miljoenen jaren zoiets moois heeft weten te maken. Na deze stop zijn we naar de volgende stop Inspiration Point gegaan. Hiervandaan zijn we naar de volgende stop (0,7 mile) gelopen.

Bryce Bryce2 Bryce4

Bryce5 Bryce6

 

Bryce7 Bryce8

En vandaar zijn we met de shuttle naar de overige stops gegaan. De laatste stop was weer het hotel, waar we nu wel de sleutels van de hotelkamers kregen (7152 en 7153). Omdat dit een heel groot hotelcomplex is met een heleboel kamers, hebben ze er ook een heleboel winkeltjes en andere bezigheden. Nadat we de koffers in de kamers hebben gebracht zijn we deze winkeltjes gaan bekijken.

Bryce3

Ze hebben hier zelfs net als op een camping een minisupermarkt. Hier hebben we eten gehaald voor ’s avonds. Na het eten hebben we rustig aan gedaan, want morgen gaan we Bryce al weer verlaten om naar Moab te gaan. Moab ligt ongeveer 5,5 uur rijden van Bryce vandaan. We gaan naar Moab om Arches National Park te bezichtigen.

 

Klik hier voor nog meer foto's.