Temperatuur 88°F = 31,1°C

Vanmorgen zijn Sjon, pa en ik met de bus naar het centrum gereden om in O’Farrelstreet de auto op te halen. Het administratieve gedeelte was zo gedaan. Echter voordat we de goede auto hadden was een ander verhaal. Eerst wilden ze ons afschepen met een Chevrolet Trailblazer. Hier pasten precies 5 personen en misschien 3 koffers in. Aangezien we een 7-persoons minivan besteld hadden, namen we met deze auto geen genoegen. De volgende auto werd voorgereden, een Nissan Quest. Dit was dan wel een minivan maar voldeed niet aan onze eisen. Uiteindelijk zijn we weggereden in een hele luxe Dodge Grand Caravan. Het heeft ons wel 2 uur gekost, want volgens ons hebben ze ons extra lang laten wachten. Maar…. het is het wachten waard geweest. We hebben het nagekeken op de site en de eerste auto waarmee ze ons weg wilden sturen kost qua huurprijs de helft van wat wij betaald hebben. Vanaf het verhuurbedrijf zijn we via het hotel naar Napa Valley gereden. Om daar te komen zijn we via de Golden Gate Bridge gereden.

Golden Gate Bridge

Napa is een heel leuk stadje omringd door allemaal wijngaarden en rotsachtig gebergte. Een bezoek aan deze stad is zeer zeker de moeite waard.

NapaValleySign

spot-napa-app02

We hebben in Napa een Wal Mart en een outletcenter bezocht. Na dit bezoek zijn we via de Baybridge teruggereden naar ons hotel.

Baybridge

We hebben in het hotel op onze kamer een broodje gegeten. Na het avondeten zijn we nog een stukje gaan wandelen en hebben een ijsje gehaald bij Ghirardelli.

Ghirardelli2

Ghirardelli

Na het ijsje zijn we teruggewandeld naar ons hotel. Ondanks dat we vanmorgen vroeg op waren, want we zijn nog steeds niet over onze jetlag heen, hebben we deze dag behoorlijk doorgebracht. Morgen gaan we onze eerste trip van deze vakantie maken. We gaan San Francisco achter ons laten en naar de reuzenbomen van Sequoia National Park. We overnachten dan in Visalia.