Temperatuur 97°F = 36,1°C

Gelukkig ging het opstaan vanmorgen iets beter en waren we op tijd wakker om naar Sea World te gaan. We waren er om 10.30 uur. Als eerste zijn we naar de show (zo dachten we tenminste) van de dolfijnen gegaan. De show was inmiddels al begonnen. Het was een show met niet alleen two white sided dolfijnen, maar ook belugawhales en een hoop mensen. Deze mensen waren acrobaten met duik- en springkunsten. Ook waren er bij deze show 4 synchroonzwemsters betrokken. Het was een spectaculaire show waarbij er veel te zien viel. Na afloop konden we (Romy en Bianca) een kusje krijgen van een belugawhale.

Romy met beluga

Hiervan werd dan een foto genomen, maar we waren niet verplicht om deze te kopen. Romy wilde nog meer informatie hebben over het werken bij Sea World en het trainen van waterzoogdieren. Ze kreeg van een trainster Jennie genaamd een naam en een telefoonnummer van iemand bij Human Resource Management van Sea World. Na deze show zijn we naar de show van de orca's gegaan. Deze show was niet zo lang als in Orlando en ook niet zo spectaculair, maar het was een show met veel orca's te gelijk.

 orca's

nog meer orca's

Ook het bassin was heel mooi van vorm en overzichtelijk. Omdat het behoorlijk warm was zijn we na deze 2 shows naar een water attractie gegaan. Sjon was helemaal soaked, wat met dat warme weer natuurlijk wel lekker was. Na deze waterattractie zijn we naar nog een waterattractie gegaan. Hier waren Romy en Bianca nat geworden.

pinquin

We hebben verder nog de pinquins en de 4D movie "the haunted lighthouse" gezien. Voordat we weer naar de show van de dolfijnen, beluga's en de mensen (om deze show nu helemaal te zien) gingen, zijn we gestopt bij de dolfijnen die geaaid en gevoerd kunnen worden. We hadden geluk, want we hebben een dolfijn geaaid.

dolfijn aaien

De show was net als vanmorgen helemaal geweldig.

dolfijnenshow

Na afloop heeft Romy weer met Jennie gesproken. Omdat San Antonio ruim een uur bij Austin vandaan ligt en we niet goed de weg wisten, zijn we rond 6 uur maar richting Austin gegaan. We wilden eerst de avondshow bekijken, maar hebben dat toch maar niet gedaan. Onderweg wilden we bij Sonic stoppen om te eten, maar de eerste Sonic die we tegenkwamen zat al op de afslag die wij moesten hebben in Austin. Het eten was ondanks het late tijdstip nog steeds erg lekker. Moe, maar heel erg genoten van deze dag zijn we naar bed gegaan. Morgen is geen leuke dag, want dan moeten we inpakken enzo…………….BAH!!!

lekker snel