Temperatuur 98°F = 36,7°C

Om 7 uur ging onze wekker, maar we konden geen van allen wakker worden. We besloten om de volgende dag naar Sea World te gaan en nu nog een dagje relaxen er tegen aan te gooien. Om een uur of half 9 zijn we eruit gegaan en hebben ontbeten in de ontbijtzaal. Na het ontbijt hebben we van alles en nog wat gedaan op de kamer.

Ons zitje

We kwamen er op internet achter dat er in San Marcos een heel groot outletcenter zit. San Marcos is een half uurtje rijden van Austin. We besloten om na de lunch daar heen te rijden en omdat we 's avonds toch bij Dairy Queen zouden eten, maakte het niet uit hoelaat we terug zouden zijn.

Plattegrond San Marcos

Het outletcenter was inderdaad heel groot. We hebben er leuke kleding en Puma's voor Romy gekocht. We hebben er ook nike's en kleding voor Charlotte gekocht. Verder was het gewoon leuk om even door heen te rijden. Ja, rijden want het was te groot om te lopen. Er reed zelfs een trolleybusje voor de klanten van het outletcenter. We waren redelijk op tijd terug en hebben dus voor het avondeten alle spullen naar onze hotelkamer gebracht. Romy heeft even haar nieuwe kleding aangetrokken om te showen.

Romy

Zoals gezegd hebben we ons avondeten bij Dairy Queen genuttigd. De hamburgers daar waren ook heel lekker, het zijn net de whoppers van vroeger, zoals ze bij Burger King smaakte.

 

hamburger DQ

Na het eten hebben Sjon en Romy nog even gezwommen en Bianca heeft eindelijk haar boek (The horse whisperer) uitgelezen. Dit keer zijn we wel vroeg gaan slapen, want meer uitstel mogelijkheden hebben we niet meer. Morgen moeten we naar Sea World, anders komt het er niet meer van.