Temperatuur 98°F = 36,7°C

Vandaag hadden we een lekker dagje niksen op de planning staan. Omdat we weer op normale tijden kunnen ontbijten, hebben we lekker lang uitgeslapen. Om negen uur zijn we zo'n beetje naar de onbijtzaal gegaan. Het zag er goed uit, maar nog steeds niet zo goed als in Lake Charles. Na ons onbijt besloten we naar de pool te gaan en daar tot ongeveer half 1 te blijven.

Pool02

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Romy had met Sjon een soort weddenschapje afgesloten dat zij haar boek van Harry Potter (deel 5) eerder uit zou hebben dan hem. Romy heeft de Engelse versie en Sjon de Nederlandse.

 

harry potter

Romy was er net drie dagen geleden in begonnen en Sjon was op dat moment al bijna aan het eind. Romy heeft het in de 3 dagen tijd mooi voor elkaar gekregen Harry Potter eerder uit te krijgen. We hebben allemaal een beetje in de pool gehangen en uiteindelijk om 1 uur zijn we weer naar onze kamer gegaan en hebben we daar geluncht. Na de lunch zijn we naar een mall aan de I35 gegaan.

toeren door Austin

 toeren door Austin2

Deze mall zag er naar onze smaak al een stuk beter uit. De vorige was een soort modemall en daar houden wij niet zo van. Deze mall had tenminste van alles wat. Terwijl wij een pet voor Megan aan het bestellen waren, heeft Romy haar kans schoongezien om een zogenaamde "promjurk"winkel binnen te glippen en een paar mooie jurken te passen. Als laatste heeft ze een hele mooie rose aan gehad. Hierna hebben we nog bijna 2 uur rond gelopen in deze mall. We hebben bijna niks gekocht maar toch hebben we daar lekker twee uur rondgehangen. Na ons bezoekje aan de mall zijn we nog even naar Walmart gegaan want we moesten nog wat te eten hebben. Hier heeft Romy het nieuwe boek van Harry Potter (deel 6) in het Engels gekregen. Die zou ze krijgen als ze de andere uit zou hebben voor we terug naar Nederland gaan. Het was een kort bezoekje aan Walmart, maar toch hebben we veel geld uitgegeven. Na het bezoek aan Walmart gingen we terug naar het hotel en daarna hebben we het eten klaargemaakt (magnetronvoedsel in de magnetron gezet).

magnetronmaaltijd eten op de kamer

Het weer was nog zo lekker dat de pool weer bezocht moest worden. Alleen Romy en Sjon gingen zwemmen. Na een groot uurtje gingen we weer naar onze kamer, we hadden namelijk citroencake meegenomen en die moesten we op eten met natuurlijk een heerlijk kopje koffie. Tijdens het eten vonden we allemaal dat we een heel groot probleem hadden, want we willen nog niet terug naar Nederland. Na het eten zijn we naar bed gegaan en hebben we nog even gelezen. Eigenlijk iets te lang doorgegaan met lezen (10 uur), want we hebben voor morgen Seaworld op het programma staan en daarvoor moeten we er heel vroeg uit. Oeps………..!