Temperatuur 95°F = 35°C

Vanmorgen moesten we op tijd ons bed uit, want het ontbijt was er maar tot 9.00 uur. Om 8.05 uur waren we beneden. Het ontbijt viel erg tegen, helemaal na die superontbijten in Lake Charles. Maar goed, beter iets dan helemaal niets zoals in West Memphis. Na het ontbijt zijn we weer terug gegaan naar onze kamer en zijn gaan douchen en aankleden. Rond een uur of 11 zijn we richting een mall gereden.

ons hotel in Houston

Van de buitenkant zag het er heel groot en leuk uit en van binnen viel het heel erg tegen. We hebben eigenlijk alleen maar van de ene kant naar de andere kant gelopen en weer terug. O nee, we hebben nog 3 kaartjes gekocht. Aan de overkant van deze mall zat een IHOP, hier hebben we funnelcake gegeten. Dit hebben we al eens eerder gegeten in Sea World in San Diego. De funnelcake smaakte erg lekker.

funnelcake

Na ons bezoek aan IHOP zijn we nog een klein beetje wezen touren door de straten achter ons hotel. Houston is niet echt een leuke stad. We hebben wel hele mooie huizen gezien, maar deze waren lang niet zo mooi als in Florida. Daar zit tenminste een privé zwembad bij. Terug in onze hotel hebben we een beetje geinternet en gehangen. Later deze middag nog even gezwommen en ook dat was erg lekker.

zwemmen

En ook de rest van de avond op onze hotelkamer gehangen. We zijn een beetje moe en morgen moeten we uitgerust zijn, want dan gaan we naar het Johnson Space Center en daar zijn we wel de hele dag mee zoet.

onze kamer