Temperatuur 94°F = 34,4°C

Na vanmorgen eerst gezamenlijk (hiermee bedoelen we met Malissa, Jeremiah, Josiah, Seriah, Charity, Romy, Sjon en Bianca) te hebben ontbeten zijn we met veel tegenzin gaan inpakken en hebben we uiteindelijk om 12.15 uur afscheid genomen van de familie Taylor.

Allemaal

Gelukkig hadden we wel van te voren uitgecheckt anders hadden we een dag bij moeten betalen. Ook de kinderen vonden het heel moeilijk om Romy te laten gaan.

Texas

Gelukkig was het niet zo heel ver naar Houston, TX. We waren rond half 4 in het hotel van onze eerste keuze en deze beviel goed genoeg dat we voor 2 nachten hebben geboekt.

spaghetti van wegen

Nadat we onze koffers in onze kamer hadden gebracht zijn we naar Walmart gereden om boodschappen te doen. Omdat het de avond ervoor nogal laat geworden was zijn we daarna lekker in het hotel blijven hangen en hebben niet veel gedaan. Een beetje administratie, een beetje internetten en foto's bekeken. De staat Texas is niet veel aan, het is erg plat en er wordt veel Spaans gepraat. Morgen gaan we nog een dagje rustig doen en zondag gaan we naar NASA.