Temperatuur 94°F = 34,4°C

Na het ontbijt zijn we op advies van een wildvreemde vrouw de vorige dag bij de Walmart naar het "Sam Houston Jones State Park" gegaan.

Entrance

De toegang voor dit park was $ 2,00. Het park zag er mooi en verzorgd uit. Het was er heel stil en rustig. We kwamen een soort hutje tegen en daar waren we even gestopt. Hier liepen 4 jonge kittens en deze kwamen gelijk op ons af gelopen. Het waren twee mannetjes en 2 vrouwtjes. Ze waren allemaal zwart en ontzettend lief.

kittens in het park  In het park

De moeder was er ook, zij lag heerlijk te slapen. 2 van de kittens mochten gratis meegenomen worden. Er zat ook een konijn, wat hij/zij mankeerde weten we niet en een eekhoorn, zij had verlamde achterbenen en daarom werd ze niet meer teruggezet in het wild.

In het park2

We hebben een rondje gereden en toen weer gestopt bij de kittens, ze waren ook zo geweldig lief. Tijdens het laatste rondje zagen we herten lopen, ook dit was heel mooi om te zien.

hertjes in het park

Na ons bezoek aan het State Park hebben we boodschappen gedaan bij Walmart en zijn terug gegaan naar het hotel. Romy ging na de lunch meteen zwemmen met 4 kinderen die ze 2 dagen eerder ontmoet had. Na verloop van tijd waren we allemaal bij het zwembad.

Romy in het zwembad

De moeder van de van de 4 kinderen kwam bij ons zitten en we raakten gezellig aan de praat. Malissa (zo heet die moeder) nodigde ons spontaan uit om mee te gaan eten in een heel luxe hotel. Omdat het zo gezellig was besloten we om mee te gaan. Het hotel was inderdaad heel luxe, ze hebben er kamers van $ 750,00 per nacht. Gelukkig was het eten niet zo duur en de burgers heerlijk. Ook tijdens het eten was het heel gezellig. 

Uit eten met de Taylors
Bij het etentje waren 2 collega's van de vader van de kinderen aanwezig. Oliver (dat is dus de vader van de kinderen) werkt bij de US Airforce als een vliegtuigtechneut. Oliver en Malissa hebben 3 kinderen Jeremiah, Josiah en Seriah. Het 4e kind was een nichtje Charity, zij was met hun mee een weekje. Ze komen uit Idaho, maar Oliver is gestationeerd in Georgia al ruim 2 jaar. Op dit moment is Oliver aan het werk in Lake Charles, LA en Malissa was daar even op bezoek. Alle 4 de kinderen wilden graag dat Romy bleef slapen en heeft dat ook gedaan. Oliver en Malissa wilden graag even uit en vroegen of Romy wilde "babysitten", dit wilde Romy wel en omdat wij heel dicht bij zaten kon Romy bellen als er wat aan de hand was. Het was zo gezellig dat we uiteindelijk pas rond middernacht in bed lagen. Helaas gaan we morgen al weer weg uit Lake Charles, maar Oliver en Malissa blijven ook niet langer, dus dat scheelde weer. Als zij nog langer hadden gebleven, hadden we er nog een nachtje aan vast geplakt zo leuk en gezellig was het. We hebben adressen en emailadressen uitgewisseld en Romy mag als zij klaar is met de HAVO bij hun logeren als ze in Amerika gaat studeren.

onze kamer