Temperatuur 98°F = 36,7°C

Vanmorgen hebben we een heel luxe ontbijt gehad met scrambled eggs, sausages, eigen gebakken wafels en nog veel meer. Echt een super ontbijt.

Ontbijt  Ontbijt2

Na het ontbijt zouden we alleen even naar een postoffice gaan en verder lekker relaxen bij het zwembad van het hotel. Onderweg kwamen we een Sam's club tegen en dit wilden we van binnen bekijken. Het bleek een soort Makro te zijn. We wilden ook graag de weg waar wij aan zitten verder bekijken dus zijn we eerst een stukje doorgereden. Onderweg kwamen we een Walmart tegen en omdat Sjon zijn rechterlens gescheurd was en al een paar dagen zijn bril op had gingen we kijken voor nieuwe lenzen daar. Ze hebben namelijk bijna bij elke Walmart de mogelijkheid om je ogen te laten checken en brillen en lenzen te kopen. Ze verkochten helaas geen lenzen zonder check. Deze check kost $ 80,00, maar is dan ook erg uitgebreid. Het is veel uitgebreider dan in Nederland. Na 2 en een half uur had Sjon eindelijk een paar proeflenzen en een prescription voor maandlenzen. Deze proeflenzen gaan ongeveer 14 dagen mee, wat precies genoeg is om de rest van de vakantie mee te overbruggen. De rest van Walmart hebben we niet meer bekeken en zijn meteen terug naar het hotel gegaan. We hadden wel al besloten om nog een nacht langer te blijven in dit hotel. In onze kamer aangekomen hebben we eerst geluncht en zijn toen gaan zwemmen.

het zwembad

Na het zwemmen hebben we onze was gedaan en geregeld dat we nog een nacht langer konden blijven. Dit was gelukkig mogelijk. Hierna hebben we ons avondeten gegeten. Na het avondeten hebben we gewoon lekker rustig aan gedaan, het is namelijk niet de bedoeling dat we na de vakantie een vakantie nodig hebben om bij te komen.

Romy

Morgen gaan we misschien naar een "state park" en verder weer lekker zwemmen en relaxen.