Temperatuur 95°F = 35°C

Vanmorgen waren we laat wakker en na snel ontbeten te hebben op onze kamer zijn we rond 11 uur richting Lake Charles gereden. Deze rit duurde ongeveer 3 uur en behalve dat we door de hoofdstad van Louisiana zijn gereden viel er niet veel te zien.

Onderweg1  Onderweg2

moeras  moeras2

Louisiana is een staat met heel veel moerassen en daar hebben we er dan ook heel veel van gezien. We hadden niet zoveel goede gevoelens bij Lake Charles, want we hadden begrepen dat er veel casino's zouden zijn. Eenmaal bij het hotel van onze keuze aangekomen, waren we alle drie razend enthousiast over het hotel en de ligging.

hotel

We hebben voor 2 dagen dit hotel besproken en zijn nadat we onze koffers in de kamer hadden gebracht op zoek gegaan naar een groceriestore. Dit bleek niet zo makkelijk te zijn. Ten eerste was het tijdens het rijden enorm aan het regenen en bliksemen, ten tweede bleek de routebeschrijving die we van internet gehaald hadden totaal niet te kloppen. Bij heel veel geluk omdat Romy het toevallig zag hebben we uiteindelijk een supermarkt gevonden. Deze zat niet op het adres die we uitgezocht hadden maar dat maakte niets uit. De weg terug naar het hotel hadden we gelukkig ook snel gevonden. We hadden lekker ijs meegenomen, want we hadden een hele grote vriezer in onze kamer. Helaas kwamen we in een file te staan. Gelukkig was het ijs nog niet helemaal ontdooit.

                  

We hebben op onze hotelkamer macaroni gegeten en hebben verder televisie gekeken.