Temperatuur 93°F = 33,9°C

Vandaag hebben we West Memphis achter ons gelaten. We zijn heel snel op weg gegaan naar Jackson in Mississippi. Het leuke wat we gedaan hebben is dat we door 3 staten gereden zijn vandaag. We zijn gestart in Arkansas, zijn via Tennessee naar Mississippi gereden.

 

 

We waren door de ervaring in West Memphis een beetje terughoudend over ons hotel in Jackson. We hadden voor voldoende backup gezorgd voor als het tegen zou vallen. Het hotel van onze eerste keuze was meteen helemaal super. Het is één van de betere hotels die we tot nu toe hebben gehad. Ook de locatie en de ligging van het hotel zijn helemaal super. Gelukkig maar, anders wordt de stemming meteen wat minder. Je wil per slot van rekening wel een lekker hotel hebben als je met vakantie bent.

Na het inchecken zijn we naar een mall gegaan en hebben lekker geshopt. Tijdens het shoppen begon het op zijn Amerikaans te regenen, dit betekent, ze draaien alle kranen open en laten dit even een half uur zo staan.

De warmte wordt iets minder, maar dit is nauwelijks waarneembaar. Na het shoppen besloten we spontaan om te eten bij Pizzahut. We gingen om even voor 6 naar binnen en om 7 uur stond onze pizza voor onze neus. We gingen om 7.45 uur weer naar buiten. Één ding was wel grappig om te noemen, we hebben het absolute toppunt van asocialisme gezien. Namelijk 2 vrouwen en een kind die overgebleven pizza van een andere tafel pakten en op aten. Deze overgebleven pizza was van andere mensen die de zaak inmiddels al hadden verlaten. Gelukkig was het wel weer droog toen we naar het hotel gingen.