Temperatuur 93°F = 33,9°C

Vanmorgen hebben we niet zo heel erg gehaast. Het hotel waar we vanavond slapen hebben we gister al gebeld en een reservering gedaan voor 2 nachten. In Memphis is het heel moeilijk om een hotel te vinden wat aan onze eisen voldoet en dit hotel kwam aardig in de buurt. We hebben eerst gedoucht en normaal ontbeten en op ons gemak de koffers en alles ingepakt. Rond 10.00 uur zijn we richting Memphis gereden.

Na 4 en een half uur zijn we aangekomen in ons hotel. Dit viel heel erg tegen, maar beter is er niet. We wilden hier eventueel langer blijven maar dat doen we toch maar niet. We willen naar Graceland en dat gaan we morgen ook doen. De dag de erna gaan we snel naar de volgende plaats. Na het inchecken zijn we naar Walmart gegaan voor wat broodjes voor morgen en wat aanvulling voor onze frisdrank voorraad. Omdat het zwembad direct aan de snelweg ligt is zwemmen geen optie. We hebben wat gehangen in onze hotelkamer en zijn na verloop van tijd na Sonic gegaan om daar ons avond eten te nuttigen.

 

 

Dit was een hele speciale gewaarwording. Je gaat aan een praatpaal staan, je doet je bestelling en even later wordt dit bij je auto bezorgd. De hamburgers die je daar krijgt zijn zo ontzettend verrukkelijk dat het niet normaal meer is.

Het ijsje wat we na genomen hebben viel weer tegen. Maar goed we zullen er waarschijnlijk vast nog een keer een hamburger halen als het zo uitkomt. Na het eten zijn we teruggegaan naar het hotel en zijn we verder gaan hangen. West Memphis in Arkansas is een uitgestorven stadje (wat waarschijnlijk vroeger heel leuk is geweest) waar weinig te beleven valt. Als we Graceland éénmaal gezien hebben, hoeven we hier eigenlijk niet meer heen. Dit voor als we ooit weer een rondreis gaan maken in deze hoek.