Temperatuur 92°F = 33,3°C

images/stories/2005-2/dag08/onderweg.jpg

Vandaag hebben we Knoxville achter ons gelaten en zijn we naar de Country stad van Amerika gegaan, Nashville. De rit duurde niet zo heel lang als de vorige 2 ritten. Het was wel een hele mooie rit. Tennessee is een hele mooie staat om door heen te rijden. Onderweg werden we ingehaald door de bus van de Rascal Flatts.

images/stories/2005-2/dag08/onderweg2.jpg

Dit was wel apart om een tourbus van een bekende groep tegen te komen. We hadden het hotel wat we in gedachten hadden zo gevonden. Van de buitenkant zag het er niet zo bijzonder uit, maar van binnen voldeed het prima. We hebben voor 3 nachten geboekt, met de mogelijkheid om 1 nacht te verlengen. Het tijdsverschil met Nederland is hier alleen wel een uur langer, dus 7 uur in plaats van 6 uur. Het inchecken ging soepel en gemakkelijk, we hebben kamernummer 312 op de 3e verdieping. We kijken uit over gras en het zwembad.

images/stories/2005-2/dag08/skyline Nashville.jpg

Na het inchecken hebben we onze auto leeggehaald en hebben even ingelogd op internet om te kijken waar we boodschappen konden doen. Nadat we dit gevonden hadden zijn we deze boodschappen ook daadwerkelijk gaan doen. Het was wel even zoeken naar de Walmart, want deze zat niet echt aan de snelweg.

 

 

 

We hadden hem uiteindelijk gevonden en hebben ons avondeten gehaald. Hierna zijn we weer terug naar het hotel gegaan waar we ons eten hebben opgewarmd in de magnetron en verder lekker gerelaxed.

 

 

Een beetje geïnternet en televisie gekeken. Morgen gaan we Nashville bekijken en misschien gaan we een tour doen, moeten we nog even over nadenken.