Temperatuur 90°F = 32,2°C

Vanmorgen zijn we na het ontbijt in de auto gestapt om naar de Great Smoky Mountains National Park te gaan.

We wilden een stukje gaan lopen door het park heen. Om bij de ingang van het park te komen moesten we eerst door allemaal dorpjes heen, dit leek qua uitstraling veel op de 192 (zoals het was in 1998) van Orlando. Bij een visitorcenter hebben we een hikingmap gekocht en zijn naar de trail gegaan welke we wilden gaan lopen. Deze trail is 5,5 mile.

Doordat we een bord gemist hadden hebben we meteen al 2 mile meer gelopen dan nodig was. Toen we eindelijk bij het bord waren en we de goede weg gevonden hadden, dachten we na ongeveer 1 mile, gaat dit nog goed komen, het pad werd in plaats van beter steeds slechter en we kwamen geen mensen tegen.

Omdat het op dat moment al half 4 was, besloten we dat het beter was om terug te gaan en het pad wat we al gelopen hadden terug te lopen. Dit was 2,4 mile. In plaats van 5,5 mile hebben we dus ongeveer 9 mile gelopen, dit is omgerekend 14,4 kilometer. We hebben wel lekker weer gehad en leuke dingen gezien, zoals mooie bloemen en vlinders.

images/stories/2005-2/dag07/mooie bloemen.jpg images/stories/2005-2/dag07/vlinder.jpg

Maar ook kwamen we een giftige slang tegen. Behoorlijk moe en uitgeput kwamen we terug bij de auto. Onderweg terug naar het hotel zijn we gestopt bij Walmart om brood en cola te halen. Ons avondeten hebben we genuttigd bij McDonalds en hierna terug naar het hotel. In het hotel hebben we televisie gekeken en zijn gaan slapen. Knoxville en de Smoky Mountains zijn heel leuk en eigenlijk is het te kort om hier 2 nachten te blijven. Maar we hebben nog veel te doen en veel plaatsen te zien, dus vandaar dat we morgen toch maar naar Nashville gaan.