Temperatuur 84°F = 28,9°C

's Morgens lekker uitgeslapen en daarna lekker naar het ontbijt. Na het ontbijt even gerelaxed op onze kamer om vervolgens in de gym ons helemaal rot te gaan zweten.

Was wel eens lekker om te bewegen of zoals de Amerikanen dat zeggen te "exercisen". Terug gekomen in onze kamer (welke inmiddels door de maid al gedaan was) hebben we een broodje gegeten voor de lunch en zijn vervolgens verder gaan relaxen.

Rond een uur of 3 waren we klaar met douchen en omkleden. Hierna zijn we wat door Roanoke gaan rijden. Het is niet echt een leuk stadje om langer te blijven, maar het voldoet voor het doel wat wij er voor hadden.

We hebben onderweg een blizzard gehaald bij Dairy Queen.

Ons avondeten hebben we gehaald bij Walmart. Sjon en Bianca hadden een hamburger, welke in de microwave opgewarmd kan worden. Romy heeft gekozen voor een echte Amerikaanse avondmaaltijd, namelijk Mac & Cheese, ook deze moest in de magnetron opgewarmd worden.

                                   

Gelukkig hebben we een magnetron op de kamer staan. Na het eten van alles en nog wat gedaan op onze hotelkamer. Administratie, televisie gekeken en gelezen. Morgen gaan we naar Knoxville en ook daar blijven we vooralsnog 2 nachten. Wel hebben we het plan om naar de Great Smoky Mountains Park te gaan.