Temperatuur 95°F = 35,0°C

Onze eerste lange trip van de ongeveer 4000 kilometer die we gaan rijden. Vandaag zouden we daarvan 393,5 kilometer wegrijden. Gelukkig was het niet erg moeilijk te rijden.

 


We zaten vanuit Washington zo op de Interstate 66 West.

Hierna moesten we naar de Interstate 81 South. Deze weg konden we tot aan Roanoke vervolgen.

In Roanoke moesten we nog een klein stukje andere snelweg op, namelijk de Interstate 581 South. Bij exit 4 West waren we al bij ons hotel. We hebben er ongeveer 4 uur over gedaan. Romy heeft onderweg de broodjes gemaakt en voor het drinken gezorgd. We hebben geen stops gemaakt onderweg, dus vandaar dat we het snel gedaan hadden.

 

images/stories/2005-2/dag05/hotel.jpg

 

 

Het inchecken verliep heel snel en we konden onze Roomsavercoupon gebruiken.

De kamer zag er netjes en goed uit. Na een tijdje in onze kamer gezeten te hebben zijn we naar een mall en Walmart gereden. Hier hebben we even rondgelopen. Verder was er niet veel te doen in Roanoke. Maar hier zijn we ook alleen maar gestopt om niet al te lang te hoeven rijden op één dag. Na het shoppen hebben we onze avondmaaltijd genoten bij Pizzahut.

images/stories/2005-2/dag04/eten bij PH2.jpg  images/stories/2005-2/dag04/eten bij PH.jpg

Was wel even zoeken, maar uiteindelijk hebben we het toch gevonden. We hadden een twistedcrust met cheese genomen. Half hawaï en half mushroom. Vooraf hadden we een salade en garlicbread genomen. De pizza en alles wat er bij hoorde smaakte weer verrukkelijk.

Tijdens het eten begon het te regenen, maar dit was voorspelt. Terug gekomen in het hotel zijn we tv (honkbal) gaan kijken en gaan slapen. We waren erg moe.