Temperatuur 91°F = 32,8°C

Om precies 9.55 uur hebben we het huisje afgesloten en verlaten. Bij het propertymanagement de sleutel ingeleverd en op weg naar het vliegveld onze huurauto ingeleverd. Bij het inchecken stond een hele lange rij, dus het inchecken duurde best lang. Tijdens het inchecken bleken alle 4 onze koffers te zwaar te zijn. We hadden dus eigenlijk niet moeten proppen. De koffers mogen maximaal 50 lbs wegen. 2 koffers wogen 53 lbs, 1 koffer 57 lbs en de laatste zelfs 61 lbs. Dit vond de mevrouw van United Airlines toch iets teveel. Om overgewicht mee te mogen nemen, moet je een boete betalen. Of een extra koffer kopen…, wat wij dus gedaan hebben. Het is alleen een beetje vreemd om midden op het vliegveld je koffers opnieuw in te pakken, maar we hebben het gedaan. Nu hebben we 5 koffers ingecheckt en allemaal onder de 50 lbs.

op het vliegveld

Met tickets in de hand en de koffers ingecheckt zijn we naar de gate gegaan. Het vliegtuig naar Washington vertrok op tijd en de vlucht verliep zonder problemen.

vliegtuig1

vliegtuig2

Het vliegtuig naar Amsterdam vertrok echter 45 minuten te laat.



WashingtonZondag 30 juli 2006 Temperatuur 80°F = 26,7°C

eerste beelden Nederland

We kwamen echter maar 15 minuten te laat in Amsterdam. Bij de douane ging het heel snel, want er stond bijna geen rij. Nu hoefden we alleen nog op de koffers te wachten… en wachten… en wachten… Er was een storing aan de band. We waren om 7.45 uur door de douane en om 8.35 kon het welkomstcomite ons begroeten, want toen hadden we eindelijk de koffers. Suzan is meteen met haar ouders mee naar huis gegaan. Wij zijn ook naar onze eigen huis gegaan. De vakantie is nu echt ten einde!