Temperatuur 91°F = 32,8°C

Omdat we pas later naar Sea World wilden gaan hebben we vanmorgen eerst nog lekker gezwommen in onze pool. Daar hebben we deze per slot van rekening voor. Om precies 14.00 uur liepen we bij Sea World naar binnen. Omdat de dolfijnenshow al helemaal vol zat hebben we eerst bij de pinguïns gekeken.

Pinquins

Toen we daar klaar waren en weer naar buiten wilde was er een flinke onweersbui aan de gang. We stonden gelukkig droog en binnen, dus om te schuilen bleven we daar waar we waren.

regenbui

Gelukkig duren de regenbuien in Florida nooit zo erg lang en zodra het gestopt is, is de temperatuur nog steeds heel warm. Na deze regenbui zijn we naar het dolfijnenstadion geweest om daar de nieuwe show te bekijken. Deze show en het stadion zijn vorig jaar gemaakt, want toen we in februari in Florida waren was er geen dolfijnenshow. Deze show is in één woord AWESOME (supergeweldig). We zaten de hele tijd maar Wow en Oh te roepen.

dolfijnenshow dolfijnenshow2 dolfijnenshow3

Nog helemaal vol van de show moesten we snel lopen om op tijd te zijn bij het diner van Shamu. We hadden geen idee wat we hier van moesten verwachten. Onze tafel was nummer 19 en stond gelukkig direct aan het bassin. Het eten was een “all you can eat buffet” en er was voor elk wat wils. Tijdens het eten zwommen 2 orca’s heel dicht langs je tafel wat een hele bijzondere ervaring was.

shamu shamu2

 

kletsen met trainer

Volgegeten en een speciale ervaring rijker zijn we naar Wild Artic gegaan. Hier zijn dieren die op de noordpool leven zoals de belugawhale, ijsbeer en walrussen te bewonderen. Omdat we de laatste show van Shamu (orca’s) wilden bekijken, en we nog wat tijd te overbruggen hadden, hebben we een lekker ijsje gehaald. Om 21.00 uur begon de laatste show van Shamu.

avondshow Shamu

Ook deze show was weer spectaculair, maar toch minder dan de dolfijnenshow. Die spetterde gewoon! Om 22.00 uur eindigde deze geweldige dag met een mooie lichtshow in een waterfontein en weer geweldig vuurwerk.

waterfontein vuurwerk einde avond

Morgen hebben we eindelijk weer een dagje rust. Nou ja rust, we gaan shoppen!!!!