Temperatuur 91°F = 32,8°C

epcot

Om 9.15 uur stonden we bij Epcot binnen. We hebben als eerste een attractie gedaan die de communicatie vanaf de oertijd tot in de toekomst weergeeft. Je gaat met een treintje door de tijd. Dit is heel mooi en leerzaam. Hierna zijn we naar 2 innovatiecentra gegaan. Hier hebben we ook van alles en nog wat gedaan.

conditietraining

Nu vonden we het tijd worden voor een echte attractie, dit is Test Track geworden.

testtrack

Hierin ben je een testrijder van een automobielfabrikant (General Motors). Dit is een leuke, snelle attractie. We hebben na afloop een Fast Pass gehaald om de attractie nog een keer te doen, want voor de eerste ronde hadden we ruim een uur in de wachtrij gestaan. Omdat onze Fast Pass pas vanaf 16.00 uur gebruik mocht worden, konden we mooi het rondje langs alle landen (World Show Case) maken. In Epcot hebben ze een aantal landen nagebouwd.

world showcase
Zo hebben ze in Frankrijk een mini Eifeltoren staan. En bij Noorwegen hebben ze een vikingschip gebouwd. Tijdens dit rondje zijn we een aantal Disneyfiguren tegen gekomen en die moesten natuurlijk op de foto.

met Mickey

nieuwe vriendjes

Om 16.30 uur waren we weer bij Test Track en zijn we voor ronde 2 opgegaan. En wederom waren we goede testrijders!!!

just goofin around

Suzan en Romy hebben aan het eind nog zelf papier gemaakt. Om precies 18.30 uur zaten we in de auto op weg naar ons huis. ’s Avonds hebben we nog wat televisie gekeken en een beetje gezwommen in de pool. Het is jammer dat de jacuzzi het niet doet, anders is dat het perfecte einde van zo een heerlijke, leuke dag Morgen gaan we weer naar Disney Magic Kingdom, alleen gaan we pas om ongeveer 13.30 uur weg van huis. We willen de avondparade en het spectaculaire vuurwerk zien.