Temperatuur 91°F = 32,8°C

 

SeaWorld-Orlando1

Zoals gezegd zijn we vandaag naar Sea World geweest. We waren er vroeg, al om 10.00 uur. Bij het kopen van de kaartjes, kregen we van de mensen die voor ons in de rij stonden een leeg blikje frisdrank. Met dit blikje kregen we $ 10,-- korting per toegangskaart. Als eerste zijn we naar de orcashow geweest. Dit was een hele nieuwe show en was wederom geweldig.

Orca1 Orca2 Orca3

Na de orca’s zijn we via de haaien naar de zeeleeuwenshow gegaan.

zeeleeuwenshow zeeleeuwenshow2

Omdat het erg warm was hebben we na deze show verkoeling gezocht in een waterattractie, namelijk Journey to Atlantis. In deze attractie wordt je heerlijk nat, waardoor je heerlijk afkoelt. Nu wilden we na deze verkoeling naar de dolfijnenshow, alleen was het stadion al gesloten omdat het vol zat.

manatees

Daarom hebben we bij de Manatee’s gekeken om vervolgens naar een show te gaan met honden, katten, eenden en zelfs een stinkdier.

even rusten pets ahoy

Deze show was om 15.45 uur afgelopen en omdat het gisteravond heel laat was geworden, besloten we om naar huis te gaan en daar lekker gebruik te maken van het zwembad. Wel hebben we nog onze kaartjes omgewisseld voor een 2e dag gratis entree, want aanstaande maandag gaan we weer en dan gaan we dineren met Shamu. Maar morgen gaan we eerst naar Disney. We gaan wat later zodat we de avondparade en het vuurwerk kunnen zien.