Temperatuur 91°F = 32,8°C

Hiep, hiep hoera, Suzan is 15 jaar!! Vandaag is het een heel andere dag geworden dan we in eerste instantie gedacht hadden. We wisten wel dat we zouden gaan winkelen en verder rustig aan doen. Als eerste hebben we vanmorgen gekeken naar de landing van de spaceshuttle Discovery. Op het moment dat de shuttle door de geluidsbarrière komt, moet je 2 harde knallen horen. Wij hebben deze knallen luid en duidelijk gehoord, want de aanvliegroute van de shuttle was vlak boven ons hoofd.

Landing shuttle

Na het eten van de taart, hebben Romy, Suzan en Sjon nog even gezwommen. Hierna zijn we in de auto gestapt om eerst naar Walmart te gaan, een andere Walmart dan gisteren. Om vervolgens bij Target naar binnen te gaan. Onderweg naar weer een andere Walmart, want wat we zochten hadden ze daar niet, kwamen we een Michael’s tegen. Dit is een grote hobbywinkel, waar je van alles kan krijgen voor elke hobby die er is. Omdat we daar ook nog wat moesten halen, zijn we van de weg af gegaan om naar Michael’s te gaan. Echter zat er in deze shoppingcenter ook een bioscoop.

regal

Spontaan besloten we om naar de Pirates of the Caribbean II te gaan. Na ongeveer 2 uur film stopte deze er ineens mee, er was iets met de projector.

PiratesOfTheCaribbean2

Ze gingen dit repareren en dat zou ongeveer 5 tot 10 minuten in beslag nemen. Vanwege deze onderbreking kregen alle gasten die in de zaal zaten een vrijkaartje voor een andere film naar keuze als compensatie. We kunnen dus nog een keer naar de bioscoop!!! Gelukkig hebben we de rest van de film ook gezien. Na de film hebben we datgene wat we bij Michael’s zouden halen gehaald. We zouden ons avondeten bij Johnny Rockets eten. Romy had bij de bediende van Johnny Rockets doorgegeven dat Suzan vandaag jarig was, waarop het personeel van het restaurant haar met ballonnen kwamen feliciteren en hierna het hele restaurant (dus ook de mensen die gewoon zaten te eten) voor Suzan Happy Birthday gingen zingen.

Jarige Suzan

Toen Romy naar de wc was, hebben we voor Romy (zij is tenslotte gister jarig geweest) hetzelfde geregeld. Ook Romy werd verrast met ballonnen en een lied.

Jarige Romy

Na al deze ballonnen en liedjes viel het ons ineens op dat we wel erg lang op onze bestelling aan het wachten waren. Ook de bediende viel het op, dat het wel erg lang duurde. Hij ging onze bestelling met spoed in orde maken. Na een tijdje kwam hij met de manager naar onze tafel om nogmaals excuses te maken en te zeggen dat de kosten van het eten voor hun rekening kwam. We hoefden alleen maar onze drankjes (de lekkerste milkshakes van heel de wereld) te betalen. Ook de kok kwam naar onze tafel om excuses te maken voor het lange wachten.

Lekkere shakes

Na het eten zijn we naar de Walmart gegaan om eindelijk te kopen waar we voor op pad waren gegaan vanmorgen. Wat een dagje heerlijk rustig zwemmen en relaxen zou worden, is uiteindelijk een dag met veel verassingen geworden. Morgen gaan we naar Sea World, naar de Orca’s en dolfijnen en vele andere waterdieren.