Temperatuur 93°F = 33,9°C

Vanmorgen hebben we op ons gemak onze spullen bij elkaar gezocht en ingepakt. We mochten namelijk pas om 16.00 uur inchecken in de villa, dus tijd genoeg. Om 10.45 uur hebben we het hotel verlaten en zijn we richting Orlando gereden.

CAI7SDYR

Omdat het niet zo heel ver rijden was, waren we om 12.00 uur al bij de property manager om te informeren waar onze villa was. Echter we hadden mazzel en kregen de sleutel van het huis al mee. Voordat we naar het huis reden hebben we eerst nog wat gegeten bij Checkers.

21525-checkers

Het huis ligt iets verder weg dan de parken waar we om gevraagd hadden. Namelijk in de community Indian Ridge Oaks en het adres is de Oak Hill Trail. Er zijn vier slaapkamers (2 met een tweepersoonsbed en 2 met 2 éénpersoonsbedden). Er zijn 2 badkamers, waarvan 1 met alleen een douche. Helaas zijn we bij eerdere bezoeken aan Orlando verwend met een hele luxe badkamer met een tweepersoonsbad en die heeft deze villa niet. Verder ziet het er mooi en netjes uit, vooral het zwembad is heerlijk groot.

In onze villa In onze villa2 In onze villa3

In onze villa4 In onze villa6 In onze villa7

In onze villa5

Romy en Suzan gunden zichzelf niet eens de tijd om hun badkleding aan te trekken en sprongen met kleding en al het zwembad in.

zwemmen

Na een heerlijk uurtje spetteren en klieren in het zwembad zijn we er uit gegaan. We hebben zelf chocolate chip cookies gebakken. Nu is dat niet zo heel moeilijk, je koopt namelijk het deeg kant-en-klaar in een rol zoals wij leverworst hebben. Je snijdt er een paar plakjes af en die doe je op een bakplaat in de oven. Na ongeveer 12 minuten zijn de koekjes klaar.

 

koekjes bakkenVerder hebben we de koffers uitgepakt en genoten van luxe van de villa. Morgen gaan we ’s ochtends naar de Florida Shoppingmall, we moeten namelijk nog een cadeautje kopen voor onze jarige meiden! ’s Middags gaan we weer lekker van onze zwembad genieten.

internetten