Temperatuur 89°F = 31,7°C

Vanmorgen werden we voor het eerst pas na 8.00 uur wakker. Oorzaak was de film Titanic die de avond er voor op de televisie was en tot laat duurde.

titanic

Het maakte niet zo heel veel uit dat we wat later waren, want we hoefden niet voor een bepaald tijdstip klaar te zijn of ergens heen te gaan. We hadden voor vandaag een dagje shoppen in een echte Amerikaanse shoppingmall op het programma staan. Na het ontbijt hebben Romy en Suzan eerst even met Billy en William gekletst. Dit zijn 2 studenten die voor hun studie werken bij de receptie van het hotel. Hetzelfde als Nora. In de loop van de ochtend zijn we in de auto gestapt om naar Westfield shoppingmall te gaan.

Westfield Mall

Romy en Suzan gingen gewapend met een walkie talkie hun eigen gang. Zo konden zij hun winkeltjes bekijken en wij ook met walkie talkie onze winkeltjes. Na verloop van tijd zijn Romy en Suzan even gaan schaatsen op de schaatsbaan die midden in deze mall geplaatst is.

 


Opslaan

schaatsen schaatsen2

Na het schaatsen hebben we Cajun food gegeten. Dit is eigenlijk gewoon bami met groente en kip. Maar wel heel lekker… Romy en Suzan wilden nog even zwemmen, echter een heel erge onweersbui (voor de onweersbui was zelfs een waarschuwing op de televisie) gooide roet in het eten.

Regenbui

 



 

regen

Ze hebben ’s middags nog wel een tijdje met Nora staan kletsen. De rest van de middag hebben we ook doorgebracht op onze hotelkamer. Morgen gaan we Dunedin achter ons laten. We steken dwars door Florida naar de Atlantische oceaan en gaan naar Titusville. Overmorgen hebben we een bezoek aan het Kennedy Space Center in gedachten.