Temperatuur 89°F = 31,7°C

Logo

Zoals gezegd stond er voor vandaag een honkbalwedstrijd op het programma. Om 11.10 uur waren we weer bij Tropicana Field.

Voor Tropicana Field Tropicana Field

We stonden lekker dicht bij de ingang geparkeerd. De wedstrijd zelf begon om 13.15 uur. Na een grand slam homerun van de Yankees stonden ze 4 – 0 voor. En in dezelfde inning scoorden ze ook nog 5 – 0. Helaas voor de Yankees kwamen er geen punten voor hen meer bij.

In het stadion spelers1 spelers2

Wel voor de Devil Rays. Zij scoorden in totaal 6 punten waardoor de eindstand is geworden 5 – 6. Het was een leuke wedstrijd en de sfeer in het stadion was supergeweldig. We hebben natuurlijk alle 4 mee staan aanmoedigen als de Yankees punten konden scoren, maar dit mocht helaas niet helpen.

In het stadion2

De wedstrijd was om 16.30 uur afgelopen en om 17.55 uur waren we weer in het hotel. Hier hebben we broodjes met cup a soup gegeten. En hebben we lekker rustig aan gedaan, door televisie te kijken en een beetje te hangen. ’s Avonds hebben Sjon en Bianca nog even bij het zwembad gezeten, terwijl Romy en Suzan aan het zwemmen waren.

zwemmen

Als morgen het weer het toelaat gaan we naar Caladesi Island. Dit is werkelijk een prachtig strand en staat op de 3e plaats in de top 10 van de mooiste stranden van Amerika. Dus we hopen op heel mooi weer voor morgen.